fredag 13 mars 2015

Tema: Nora Roberts Collection

Fyra spännande filmer, alla är de
baserade på Nora Roberts romaner

Nora Roberts Collection

Gillar du thrillers och spänning har du säkert någon gång blivit rekommenderad en Nora Roberts thriller. Flera av hennes omtyckta romaner har också filmats, och fyra av de allra bästa finns i Nora Roberts Collection.
 
Angels Fall
Huvudpersonen här är en blond kvinna med ett mystiskt förflutet. Av någon anledning kommer hon till den lilla byhålan Angels Fall, tar jobb som kock på det lokala caféet (som serverar frukost hela dagen) och snart flockas hela byn för att kolla in den snygga, mystiska kvinnan. Och äta hennes mat.
 
Det verkar andas romantik tillsammans med en mysterieförfattare. Men snart är hon vittne till mord, ett riktigt mord, och ingen tror henne. Utom författaren. Som gärna vill att en bra "plot" ska vara sann. Tillsammans letar de bevis efter att mordet verkligen har ägt rum ...
 

 
Blue Smoke
Blue smoke är en av de fantastiska Nora Roberts romaner där huvudpersonen är en stark kvinna som hävdar sig bra i ett manligt yrke. Hon är rökdykare. Hennes jobb är att utreda anlagda bränder. Men hennes pojkvänner dör i bränder ... Är det maffian? Eller? Ett mystierium från hennes barndom som spökar?
När hon åter igen hittar kärleken i den snygga, snickrande grannen inser hon att hon måste fånga mordbrännaren som dödar hennes pojkvänner, innan hon blir ensam igen ...
 

Carolina Moon
Carolina Moon har stora likheter med Blue Smoke, i och med att händelser i barndomen för alltid förändrar huvudpersonens liv. I Blue Smoke var det en eldsvåda. I Carolina Moon är det ett mord.
 
Huvudpersonen Toris bästa vän mördades och sedan dess har en flicka/tjej/kvinna dödats på samma datum varje år, den 23 augusti.
 
Tori bestämmer sig för att sluta fly. Hon flyttar hem och bestämmer sig för att hitta mördaren.
 

 
Montana Sky 
Tre systrar. Ett testamente. Ett tvång att leva tillsammans ett helt ÅR för att få ut pengarna.
Det blir skratt, gråt, drama, romance och thriller. Dessutom helt vackra bilder av ett land där kor fortfarande betar och cowboys och cowgirls samlar in dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.