onsdag 11 mars 2015

Black ice - isande spänning från Fitzpatrick

Becca Fitzpatrick
Black Ice
B. Wahlströms

Black Ice (kartonnage)Ibland lägger man inte märke till faran förrän det är för sent ...

Britt Pfeiffer är sjutton, och hon har hårdtränat inför en vandring i Klippiga bergen, tillsammans med sin bästa tjejkompis.
Britt hade inte planerat att hennes ex. plötsligt vill träffa dem.

Stormiga känslor matchas av ett ännu stormigare väder. En snöstorm tvingar tjejerna att söka skydd i en liten stuga, mitt ute i ingenstans. I stugan gömmer sig två killar som är på flykt, och tjejernas semester förvandlas snabbt till ett gisslandrama.

Men Britt utvecklar känslor för en av deras kidnappare, Mason.

Hon går med på att leda kidnapparna nerför bergssluttningen.

Under färden ner, hittar Britt tecken på att en seriemördare är i farten. Kommer hon själv att bli nästa offer?

Det här är, för ovanlighetens skull, en spännande ungdomsbok som INTE är del av en serie, inte är fantasy eller dystopi eller paranormal romance, utan det är en helt fristående roman som utspelar sig i vår tid i vår värld ... och det är inte lätt att överleva här heller. Kampen mellan ont och gott och allt däremellan kan börja.

Det här är lite som Nora Roberts för en yngre generation, spänning, romantik, drama och fantastiska miljöskildringar av ett naturskönt Amerika.


Becca Fitzpatrick har tidigare haft stora enorma framgångar både i Sverige och utomlands med sin serie Fallen ängel. Serien har sålts till 36 länder och det finns över en miljon exemplar i tryck världen runt.

Black ice är isande spänning. I ordets rätta bemärkelse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.