fredag 23 februari 2018

SCEN: Danny Saucedo "bäst i världen" NU - Något alldeles extra musikaliskt smakrikt kommer till The Theatre!Danny och OS-medaljören Krister - jämför snygga tatueringar och pratar om spännande menyer?! Foto: Gothia Towers Danny Saucedo är multitalang och musikalisk artist - krister Dahl är OS-medaljör och Director Concept Development Food & Beverage på Gothia Towers.Danny bäst i världen (Danny Champion of the World) heter en klassisk Roald Dahl bok som just kommit ut på svenska. Det skulle kunna handla om Danny Saucedo - just nu känns han som bäst i världen --- eller som "Champion of the World" --- med sin oslagbara show NU.

Tre säsonger på Hamburger börs i Stockholm och en säsong på Gothia Towers The Theatre i Göteborg - det är FYRA säsonger med samma show! Oslagbart i svensk nöjeshistoria!

Och Danny har slagit försäljningsrekord - så klart!

Han skulle kunna vila på sina lagrar och vara nöjd, men den här Danny bäst i världen har inga sådana planer.

Han ska förnya sig hela tiden och framgångarna har gett mersmak - den som sett NU på Hamburger börs kan se fram emot nya upplevelser när Danny intar The Theatre.

Jill Johnson var höstens stora stjärna på The Theatre - med amerikanskinspirerad musik och meny - men nu byggs The Theatre om för att passa Danny och hans show, som kommer att vidareutvecklas och bjuda på något alldeles nytt - igen.


Dessutom har Danny tagit aktiv del i att skapa den meny som besökarna ska bjudas på. (Det går att välja mellan två rätters och tre rätters, vid tvårättersmenyn utgår förrätten).

Danny har samarbetat med den fyrfaldige OS-medaljören Krister Dahl (som även är ledare för det svenska kocklandslaget och för Gothia Towers matinovationer) för att ta fram en särdeles läcker och ovanlig meny, inspirerad av det asiatiska köket,som ligger Danny varmt om hjärtat.

Det har väl knappast undgått någon att middagsshowen gör en storslagen comeback bland landets nöjesetablissemang - och mer storslaget och välsmakande än så här blir det inte.

- En show med extra allt, en möjlighet att dela med mig av alla mina scenfantasier till min publik - för mig är det här den ultimata spelplatsen - inga kompromisser, säger Danny Saucedo själv om NU som ska ha premiär på The Theatre den 29 mars. Lagom till påsk alltså.

Finns det något bättre påskgodis att önska sig?

Showen spelas till och med den 5 maj.

Att döma av "backstage" foton där Danny tar selfies med sig själv och OS-mästaren Krister Dahl kommer detta att bli en fantastisk föreställning för alla sinnen - en föreställning som böjar redan innan Danny går upp på scen.

Glad musikalisk och smakrik påsk allesammans!

-  Genialiskt! 
Fint beröm av Danny Saucedo som avsmakar showmenyn som han själv varit med att ta fram.
Foto:Gothia

Förrätten bygger på en av Dannys favoritgrönsaker, romanesco – en hybrid av broccoli och blomkål.
Varmrätten är en glaserad laxrygg med asiatiska grönsaker och fried rice. Gästen får in en bricka med en rad fräscha tillbehör som man sätter ihop till en egen varmrätt.
Till dessert serveras mörk chokladmousse med smak av ananas, cocos och lime, komponerad av Kalle Bengtsson, som i höstas utsågs till Årets Konditor. Därmed bidrar även desserten till den fräscha känsla som vi och Danny vill förmedla, berättar Krister Dahl.
Romanesco

Hela menyn:

Picklad korianderromanesco med rökt shiitakesvamp smaksatt med soja och ingefära.
Serveras med gräslöksemulsion och friterat sjögräs.
Make your Soft Bun

Laxrygg glaserad med hoisin och ponzu.
Serveras med softbuns, fried rice, kimchi, chilimajonnäs, koriander och picklade grönsaker.
Sweet Pineapple

Mörk chokladmousse med ananas- och limesorbet.
Karamellbakad ananas med rostad kokoskaka samt puffat bovete.

Vegetarisk varmrätt: Make your Soft Bun med pulled vegme med hoisin och ponzu.
Serveras med softbuns, fried rice, kimchi, chilimajonnäs, koriander och picklade grönsaker.

Åldersgräns: Kvällsshow 18 år, med målsman 13 år.

Matinéshow 18 år, med målsman 8 år.


Biljetter köps via: www.showtic.se och www.gothiatowers.com

Danny Saucedo ”NU” presenteras av 2Entertain, i samarbete med Live Nation, Krall Entertainment och United Stage, Helene Wigren PR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.