söndag 25 februari 2018

Australiensisk bästsäljarförfattare med revolutionerande råd --- nu på svenska

Bernadette Fisers från Melbourne, Australien.

Författare: Bernadette Fisers
Titel: Boken om hur du lätt går ner i vikt 
och stannar där
Origineltitel: The Little Book of Big Weightloss
Översättning: Maggie Andersson
ISBN: 9789155264994
Bokförlaget Semic

Vi har alltid fått höra att vi ska äta mindre och träna mer, och i åratal har det varit den naturliga lösningen på hur man ska gå ner i vikt. Men ... jo ... tänk om det är fel? Vi har också altlid fått höra att det är vårt eget fel om vi är tjocka - vi är "för lata och för  giriga", eller också har vi inte viljestyrkan eller så är det någon anan förolämpande förklaring.

Det är också en stor fet lögn.

- Bernadette Fisers, australiensisk bästsäljarförfattare


Australiensiska Bernadette Fisers har skrivit den enda bok som egentligen behövs i hela världen när det gäller viktnedgång. Hon har kartlagt allt på ett lättläst och lättillgängligt sätt och hon har synat livsmedels- industrin i sömmarna. Allt vad hon säger är vettigt --- och precis samma sak som vilken dietist som helst värdig namnet skulle säga! 

Typ undvik frukostflingor - de är proppfulla med onyttigt socker. Och undvik bantningsmat och så kallade lättprodukter --- de innehåller inget fett, men massor av onyttigt  socker eller sockerersättningar som  du blir tjockare av än om du hade ätit fet mat.

31 regler är lätta att läsa, komma ihåg och leva efter. Alla borde leva efter dem, då skulle livsmedelsproducenterna sluta kränga skräpmat och bli tvingad att producera god och nyttig mat!

Ska du börja med EN regel, välj nummer TIO - den är absolut bäst i hela boken:Bernadette Fisers kan nu titulera sig bästsäljarförfattare. Hon hade innan hon skrev den här boken med de 31 lyckade reglerna kämpat med sin vikt i åratal och var trött på krångliga bantningsmetoder och böcker som inte gav något. Så hon vände sig till alla de modeller hon träffade i sitt arbete och bad om deras bästa tips. Hon studerade medicinsk forskning och näringslära. Allt för att skräddarsy den perfekta metoden för att minska i vikt på ett hållbart sätt.

Sunt förnuft vinner i längden. Det är den här boken bevis på.

Du behöver inte hårdträna för att springa maraton och leva enbart på salladsblad.

Men nu kan gå en promenad och låta bli att dricka läsk och undvika alla energidrycker.

Det är en bra början. Och en regel som inte är så svår att hålla.

Om författaren:
Bernadette Fisers växte upp i en förort till Melbourne som näst yngst av sju syskon. Hon började jobba tidigt och fick stora framgångar som hår- och makeupartist. De första pengarna hon tjänade gick till skräpmat, en lyx som hennes familj aldrig hade råd med när hon växte upp. Efter att hon fått barn började hennes viktproblem att eskalera. Hon sökte en metod för att förbättra sin hälsa och samlade alla de bästa tipsen hon fått och som fungerade för henne i Boken om hur du lätt går ner i vikt och stannar där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.