fredag 23 februari 2018

SCEN: Danny Saucedos Dinner Club Show "NU" på Hamburger Börs förlängs med en unik tredje säsong 2018!


Danny Saucedo NU - en omtyckt show!


Framgångssagan fortsätter för Danny Saucedo och hans omåttligt populära show "NU". Föreställningen som spelat för utsålda hus under våren och hösten på Hamburger Börs släpper idag en unik tredje säsong på samma arena med start 25 januari 2018. Inte sedan JerryWilliams stod på den anrika scenen har en och samma show spelats under tre säsonger. Detta blir den absolut sista chansen att se den omtalade ”tappa hakan-showen” i Stockholm innan Danny och hans ensemble fortsätter resan mot Göteborg, där Danny vid biljettsläppet slog försäljningsrekord med sitt framgångskoncept Dinner Club Show.

Under 2017 har Danny underhållit närmare 55 000 gäster med showen som kan ses både som Dinner Club kvällstid, Day Club mitt på dagen och som X-mas Club inför julen.

Om showen

Med stående ovationer, lysande recensioner och en helt utsåld vår på Hamburger Börs har Danny Saucedo gett begreppet ”Dinner Club Show” en ny mening tillsammans med bland annat Fredrik "Benke" Rydman som kreativ regissör, Martin Luuk som manusförfattare och en 10-mannaensamble av musiker och dansare. Tillsammans bjuder de på en nyskapande show med fascinerande videoteknik, ljus- och ljudeffekter. Energi, musikalitet och mycket dans i spektakulär inramning varvas med humor, självdistans och en intim känsla.

Biljetter till vårens kommande shower släpptes 13 nov.

Showdatum på Hamburger Börs 2018:

Tor 25 jan kl. 21:00 NYPREMIÄR !

29 mars flyttar showen till Göteborg - till The Theatre på Gothia Towers, där Danny själv varit med om att skapa en unik meny.

Danny "NU" Dinner Club Show kan sedan ses under hösten på utvalda datum från och med den
16 november till och med den 20 december.

”NU” presenteras av 2Entertain, i samarbete med Live Nation, Krall Entertainment och United Stage Artist. Produktion Exekutiv Producent: Mikael Gordon-Solfors

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.