lördag 3 juni 2017

Vinn pocketböcker!

Bok 2 (originalomslag).


Vinn: del ett och två av Miss Peregrine serien i pocket (Rabén & Sjögren).

Spännande läsning för hängmattan, gräsmattan, stranden eller favoritfåtöljen!

Det finns 5 pocketböcker av varje titel att vinna.


Maila: bokpanda@gmail.com

före 26 juni 2017

Skriv "Miss Peregrine" som ämne och ange om du helst vill vinna del ett eller del två i serien.


Handling:


En ödslig ö. Ett övergivet barnhem. Och en samling märkliga fotografier. Sextonårige Jacob tror inte längre på de historier hans farfar brukade berätta för honom.
Bok 1 (med filmomslag).


Skrönorna om barnen med märkliga förmågor är bedrägliga minnen från hans farfars barndom, och samlingen med sepiatonade fotografier är såklart bara ett av farfars alla påhitt. Men omständigheterna kring farfaderns död tar Jacob till en avlägsen ö utanför Wales kust och till de fallfärdiga ruinerna av Miss Peregrines hem för underliga barn.

Bland dess övergivna rum och ekande korridorer kan Jacob inte motstå en djupdykning i sin farfars förflutna och snart inser han att barnen i huset kan ha funnits i verkligheten. Att de måste ha varit mer än bara märkliga - kanske till och med farliga - och att de inte skeppades iväg till en enslig ö helt utan anledning. Men framförallt står det klart: De underliga barnen kan fortfarande vara vid liv.

De femtiotalet högst egendomliga vintagefotografier som finns insprängda i texten ger en extra kuslig dimension till berättelsen och gör Miss Peregrines hem för besynnerliga barn till en nervkittlande skräcksaga som kryper in under skinnet och stannar där - länge.

Miss Peregrine på Bokus:

http://www.bokus.com/bok/9789129703931/miss-peregrines-hem-for-besynnerliga-barn/

Tävlingen är nu stängd.

Vinnarna har meddelats via e-mail.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.