lördag 3 juni 2017

Vinn Italienska nätter!

Ny förtrollande roman av storsäljande Katherine Webb. Nominerad till priset Årets Bok!

Kulturvinden träffade Katherine Webb på Sverigebesök - det finns ett romanexemplar av Italienska nätter att vinna!

Maila bokpanda@gmail.com 
Ämne: Italienska nätter
före 26 juni 2017


Året är 1921. Unga, osäkra Clare Kingsley reser genom södra Italiens brända landskap på väg till den lilla staden Gioia del Colle. Här ska hon tillbringa sommaren med sin make, som arbetar för den nyrike markägaren Leandro Cardetta.

När Clare stiger av tåget drabbas hon genast av onda aningar. I den lilla staden råder en laddad stämning, och borton Leandros luxuösa villa har spänningen nått bristningsgränsen. Stadens fattiga arbetare söker desperat efter arbete och mat, många av dem är veteraner från första världskriget. En av dem är Ettore. Då Clares och Ettores vägar korsas försvinner hennes hemlängtan i ett slag.

Innan sommaren är slut kommer hjärtan att krossas, våldsam fiendeskap gro och omtumlande sanningar att avslöjas. Och Clare kommer att lära sig en läxa för livet ...

Italienska nätter är en ny roman av storsäljande Katherine Webb, som fångar läsaren från första stund.

Katherine Webb debuterade 2010 med The Legacy, på svenska Carolines arv. Hon nominerades till en rad priser som årets debutant. Hennes böcker har översatts till 25 olika språk, och de har legat på bestsellerlistorna i flera länder. 

Tävlingen är nu stängd. Inga fler bidrag kan skickas in.
Vi säger grattis till Gun Britt i Helsingborg och hoppas att du gillar boken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.