fredag 3 april 2020

SCEN: Missa inte Danny på Globen - LIVE streaming direkt hem till dig! - 4 april 2020Danny Saucedo lägger inte ner! Istället kommer han att bjuda oss alla på en jättefin påskpresent - sin fina show live streamat direkt från Globen! Inga dansare - ingen publik på plats - alla "social distansing" regler kommer att följas --- men jag gissar att Danny kommer att ge gärnet och verkligen ge en minnesvärd show!


DANNY OCH SHOWTIC ÖNSKAR DIG EN FIN PÅSK!

Vi närmar oss Påsken och det blir extra tydligt att vi befinner oss i en underlig tid just nu. Vi längtar extra mycket till när allt blir som vanligt igen. När vi får ses och umgås igen. Gå på teater och se föreställningar. Skratta, gråta och beröras!

Tills vi får öppna våra teatrar igen försöker vi hitta sätt att ändå skapa liveunderhållning och hålla hoppet uppe. Därför känns det roligt att kunna bjuda in dig till en akustisk livekonsert med DANNY SAUCEDO direkt från Ericsson Globe imorgon lördag den 4 april, där han egentligen skulle ha spelat inför en fullsatt arena med sin show ”The Run(A)way Show”.

– Det blir lite mer avskalat, utan mina dansare och utan er. Fysiskt i alla fall, för jag hoppas att ni kommer att vara med mig – spirituellt, på Facebook och på Instagram, hälsar Danny.

Missa inte Danny live från Globen nu på lördag 4 april kl. 17.00.Spelningen sänds på Dannys Facebooksida @dannysaucedoofficial och på hans Instagramkonto @dannysauceo.

Hoppas vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.