fredag 3 april 2020

FILM: Ett presentkort att längta till ...Det är hårda tider för filmindustrin och kulturindustrin ... Ett sätt att stödja är att köpa fina presentkort ... att lägga i påskägget med lite godis till någon man gillar!

Man kan också köpa presentkort till sig själv ... för att säkert ha pengar bunkrade tills dess att en massa fenomenal filmer får premiär (lite ketchupeffekt --- det kommer att bli för mycket bra grejer på en och samma gång när film och teater väl öppnar igen!

Påsktips:

Ge bort en påskpresent att längta till!
Köper du ett presentkort på filmstaden.se under perioden 3-13 april så ger vi dig en poäng* per krona du laddar presentkortet med. Du kan köpa både fysiska och digitala presentkort på filmstaden.se.

Maila kvittot på presentkortsköpet tillsammans med ditt namn och medlemsnummer till presentkort@filmstaden.se. Poängen registreras på ditt konto senast den 30 april.


*Erbjudandet gäller under perioden 3-13 april 2020 vid köp av presentkort på filmstaden.se. De poäng du som köpare av presentkortet får är inte nivågrundande, men kan användas för att köpa biobiljetter eller till produkter i vår poängmeny. Poängen registreras på ditt medlemskonto senast den 30 april.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.