torsdag 2 april 2020

FILM: Göteborgs nya biograf öppnar - Drive-in med Bio Roy på Bananpiren!
Den 3 april får Göteborg sin första drive-in-biograf.

En 80 kvadratmeter stor LED-skärm kommer att visa film för de rullande besökarna som tar sig til Bananpiren i helgen. Ljudet går ut till samtliga via FM-bandet.
– I en tid när de flesta biografer hålls stängda, inklusive vår egen, vill vi visa filmer på Bananpiren i stället. Ambitionen är att hitta aktuell film som lockar en bred publik, säger Anna Reimegård, verksamhetsansvarig på Bio Roy, till GP.

Alla medarrangörer såsom teknik, markhyra och projektledning ställer upp kostnadsfritt. Biljettintäkterna går istället oavkortat till att finansiera filmlicensen, infrastruktur samt att avlöna personalen på plats.

Biljetter till galapremiären finns ute nu via Bio Roys hemsida
Här kan du läsa mer (från Bio Roys hemsida) ...

DRIVE IN-BIO PÅ BANANPIREN

Vi har ett par tuffa veckor bakom oss, och säkert desto fler framför oss. Av förklarliga skäl är Göteborg en tynande skugga av den sprudlande stad den brukar kunna vara. Drive-In-Bion på Bananpiren är ett nytt projekt startat i kölvattnet av detta, från ett litet gäng företag som förstår att saker inte kan pågå som de brukar - men de kan uppstå på nytt i ett annat format.

333 Company, Hyrljudet och Bio Roy presenterar ett nytt sätt att se på bio i Göteborg - genom bilrutan, tillsammans med dina närmsta. Ring en dejt eller fyll baksätet och sväng förbi Bananpiren några magiska kommande vårkvällar.

Luta dig tillbaka och fly in i en annan verklighet för ett par timmar. Det enda som kommer påminna dig om vart vi befinner oss är våra kära lyftkranar som tornar upp sig bakom duken.

Ett väldigt limiterat antal platser per visning. Alla måste ha giltig biljett för att komma in till visningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.