tisdag 12 november 2019

SCEN: Martin Stenmarck - Hitsen & Hjältarna - Snart i den stad nära dig!
HITSEN & HJÄLTARNA


Martin Stenmarck är äntligen tillbaka med en stor rock och popshow! En show som i ett svindlande tempo kommer att ta dig med på en musikalisk resa som spänner över tid och rum-från hårdrocksdrömmarna i pojkrummet, till Grammisvinst, Melodifestivalsvist, Rockbjörnsvinst, till de stora arenornas tid i och med Ladies Night-till den kritikerrosade scenföreställningen ”Syskonkärlek”.

Hitsen & Hjältarna är en föreställning fylld av högoktanig energi, liveband och ett hisnande tempo där hitsen som format Martin framförs och varvas med egna sånger som nått långt in i den svenska folksjälen. Allt detta levereras med den största känsla som blivit Martins signum; där hans karriär visas i all sin artistiska spännvidd. Här kommer du sjunga med i oförglömliga låtar med alltifrån Elvis till Springsteen och med glittret från Frank Sinatras Las Vegas-till Martins egna oförglömliga låtar.
Föreställningen ”Hitsen & Hjältarna” kan ses på följande platser framöver:
08 nov - Västervik, Gränsö Slott
09 nov - Linköping, Linköping Konsert & Kongress
16 nov - Västerås, Västerås Konserthus
22 nov - Malmö, Slagthuset
23 nov - Helsingborg, Helsingborg Arena
29 nov - Malmö, Slagthuset
30 nov - Malmö, Slagthuset
06 dec - Malmö, Slagthuset
13 dec - Örebro, Conventum Arena
14 dec - Vara, Vara Konserthus extra 14.30 & 19:30
20 dec - Växjö, Växjö Konserthus
21 dec - Vara, Vara Konserthus extra 14.30 & 19:30
10 jan - Stockholm, Rival EXTRA
11 jan - Stockholm, Rival EXTRA

Med sig på turnen har Martin Stenmarck några av Sveriges bästa musiker och han flankeras bland annat av två trummisar: Fredrik Landh -( Kapellmästare) bas + kör Marcus Olsson - Keyboard +kör Nicci Betini Wallin - Trummor Stella Thors Berefelt - Trummor - slagverk +kör Agnes Grahn - Gitarr - trumpet +kör Jonas Thander - Keys + Sax +flöjt +kör Göran Ericsson - Gitarr +kör

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.