onsdag 6 november 2019

SCEN: Henrik Åberg är tillbaka med större turné än någonsin - Elvis Christmas 2019!Henrik Åberg är en av Sveriges i särklass främsta Elvistolkare. För åttonde året i rad är det nu klart för en ny decemberturné med ”Elvis Christmas” 2019. Turnén har vuxit sig större och större, blivit populärare från år till år och hyllas av både publik och i media. I år gästar turnén 12 orter runt om i landet med turnépremiär den 6 december i Borås och final i Göteborg den 21 december tillsammans med lokala gospelkörer.

De som hört Henrik Åberg tolka "Kungen" vet att det blir mäktigt, stilfullt och med den riktiga känslan. Henrik blev känd över en natt när han 1995 vann TV4:s "Sikta mot stjärnorna"!

Till årets turné samlar Henrik Åberg sina absoluta favorit musiker tillsammans med lokala gospelkörer. PJ Altin (Piano) och Mikael Westman (Gitarr) båda hemmahörande i de hyllade banden ”Gumbo” och ”Uncle Jam” och Anders Sjöling (Bas). Det blir en stämningsfull konsert med klassiska julsånger men också nytt och ett flertal överraskningar under kvällen. Läs mer på www.elvischristmas.se.

Turnéplan: ”Elvis Christmas” 2019:

6 december BORÅS, Gustav Adolfs kyrka

7 december HÖGSÄTER, Högsäters kyrka

8 december VÄRNAMO, Gummifabriken

9 december VARA, Vara konserthus

12 december KATRINEHOLM, Floda kyrka

13 december GÄVLE, Gävle teater

14 december HAGFORS, Hotell Monica

15 december ENKÖPING, Vårfrukyrkan

18 december HÄSSLEHOLM, Kulturhuset

19 december EKSJÖ, Eksjö kyrka

20 december KUNGSBACKA, Kungsbacka teater

21 december GÖTEBORG, Annedalskyrkan

(Med reservation för eventuella ändringar)

Biljetterna är släppta via www.elvischristmas.se

MÖTESPLATSEN P&B

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.