fredag 15 november 2019

SCEN: Bästa julshowen! Hellmans Drengar!Ett superhett tips här till alla Mello-fans och alla som älskar riktigt bra julshower! Hellmans Drengar hade förra året den allra bästa julshowen! (Jag och publiken på Lorensbergsteatern var rörande eniga!)
Och i år firar de 25 år! Det kommer att bli en extra maffig julshow med Melodifestival-tema!

Men ... skynda att fynda! Biljetterna säljer som smör!


OM HELLMANS DRENGAR

Hellmans Drengar firar 25 år och bjuder in publiken till ett glittrande jubileum på Lorensbergsteatern. 25 år och 25 delfinaler har tagit oss fram till den stora Melojulfestivalen där vi kommer att bjuda på guldkorn från de gångna åren. 
Till hjälp har vi ett kärt återseende när Sara Korsgren Norrby är tillbaka som gästsolist. Våra programledare kommer att leda oss genom föreställningen och med hjälp av publiken kan vi förhoppningsvis kora en vinnare. 
Men kommer drengarna att hålla sig till tävlingsreglerna? Hur långt får ett bidrag egentligen vara och är det tillåtet att tävla med ett medley? 
Välkommen in i TV-studion och se hur det här slutar. Hellmans Drengar leds av körens grundare och musikaliska ledare Claes Nyström och ackompanjeras av husbandet Hellmans Strengar.

 Här är lite om förra årets skojiga, musikaliska julsuccé:Och här finns biljetterna till årets show:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.