måndag 21 oktober 2019

SCEN: Stulen Kärlek på Turné!



Välkommen till årets stora skrattkalas! Som dessutom bjuder på en återförening av Stefan&Krister - Krister Classon som manusförfattare och Stefan Gerhardsson på scen.

TURNÉ • 19 OKT - 14 DEC


Missa inte - återförening av välkända humorduon Stefan & Krister när sommarens skrattfest ”Stulen Kärlek” hade premiär på Vallarna i Falkenberg.


I år är det dessutom 40 – års jubileum för Stefan Gerhardsson och Krister Classon. Under deras långa karriär ihop har de lockat miljonpublik till teatrar och tv-sofforna.

Humor är duon Stefan & Kristers främsta arbetsredskap. De är mångsidiga och har varit både regissörer, författare, producenter och artister och deras grej har alltid varit att locka till skratt genom att provocera och underhålla. Än en gång möts komikerparet igen i sommar.

Denna gång blir det nyuppsättning av farsen ”Stulen kärlek”. Den skrev Krister till Laila Westersunds comeback 2004 på Lisebergsteatern i Göteborg och farsen blev då en total succé. Den spelades i Göteborg med slutsålda föreställningar och under 2015 fortsatte farsen på Intiman i Stockholm och togs till sist ut på turné i landet. Nu är det åter igen dags att dagens publik ska få se den i en omgjord och mer modern utformning. Krister Classon är manusförfattare och Stefan Gerhardsson ser vi på scen. Även denna gång kan vi även se Mikael Riesebeck upprepa sin roll han gjorde för 15 år sedan som snäll inbrottstjuv i föreställningen.

Se fram emot en föreställning med mycket skratt och galna missförstånd.


Ensemble:


Evald Eriksson Blom – Mikael Ahlberg
Berit Eriksson Blom – Anna Carlsson
Bosse Bengtsson – Mikael Riesebeck
Jerker Sjövander – Pär Nymark som ersätter Jojje Jönsson på turnén
Adam Persson – Stefan Gerhardsson
Eva Persson – Siw Carlsson

Manus: Krister Classon
Regi: Pär Nymark

Jojje Jönsson ersätts av Pär Nymark under hösten 2019 i ”Stulen Kärlek på Turné”. Jojje har nyligen genomgått en lyckad operation och vilar nu ut i hemmet, där han samlar kraft inför kommande projekt till våren och Vallarnas Premiär 2020. Pär Nymark som ersätter Jojje Jönsson sågs senast i farsen Dubbel Trubbel där han hade en ledande roll mot bl.a. Thomas Petersson och Birgitta Rydberg. Dessutom har Pär regisserat ”Stulen Kärlek” och har också tidigare medverkat i flertalet produktioner på Vallarnas Friluftsteater.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.