fredag 8 maj 2020

SCEN: Sommarfarsen "Pappor på prov" med Thomas Petersson, Sussie Eriksson och Ola Forssmed i huvudrollerna på Krusenstiernska teatern i Kalmar är framflyttad till nästa år!


SOMMARFARSEN ”PAPPOR PÅ PROV” PÅ KRUSENSTIERNSKA TEATERN FLYTTAS FRAM TILL SOMMAREN 2021!

WERECKI PROMOTION COMPANY - 2020-05-08 11:30 CEST

Sommarfarsen "Pappor på prov" med Thomas Petersson, Sussie Eriksson och Ola Forssmed i huvudrollerna på Krusenstiernska teatern i Kalmar är framflyttad till nästa år!  Nytt premiärdatum är satt till den 24 juni 2021. 
I enlighet med rådande läge och för att bidra till begränsad smittspridning så har nu vi som arrangör beslutat oss för att flytta fram sommarens föreställningar på Krusenstiernska Teatern till 2021. Beslutet har tagits med bakgrund av den allvarliga samhällsutvecklingen som håller i sig och att vi känner ett stort ansvar gentemot biljettköpare, artister på scen, leverantörer, produktionspersonal och alla andra som på olika sätt arbetar med oss. Vi är dock glada för att vi har möjligheten att flytta hela produktionen inkl samma ensemble och regissör till nästa sommar istället. 
Varje enskild gäst kommer att kontaktas av Kalmarsalen med vidare information inom 10 dagar på den mailadress som angivits vid bokning.  Alla biljetter flyttas automatiskt till motsvarande dag nästa år. Har kunden exempelvis köpt biljetter till premiären torsdagen den 25 juni 2020 så kommer biljetterna gälla till premiären torsdagen den 24 juni 2021 o.s.v.
Varmt välkomna nästa sommar till underbara Krusenstiernska teatern.
2Entertain och Vicky Nöjesproduktion

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.