söndag 3 maj 2020

FILM: Extraction - Världens mest sedda film ...


Extraction är på väg att bli Netflix största film någonsin

Allt som krävs är lite Extraaction och den gamla Marvel-Thor kändisen Chris Hemsworth ...

och att stora världen är i "lockdown" nu och inte kan gå ut och roa sig med vad som helst (man kan ine ens gå på puben i England! Kors i taket!).

Och givetvis, man kan ju inte veta hur många som faktiskt ser klart filmen ... Man registreras som att ha sett filmen, bara man klickar på den, man behöver inte titta till slut (det är ju charmen med streaming) vilket man gör om man betalat biobiljett (saker måste vara rejält dåliga för att man ska gå tidigt ...)

Men statistik är ju statistik ... 

Och enligt siffror som streamingjätten Netflix delar med sig så har Extraction snabbt blivit en succé. 

Man räknar med att 90 miljoner hushåll (ungefär varannan Netflix-abonnent alltså) kommer ha sett filmen inom de fyra första veckorna från premiären.

Grattis till Chris Hemsworth till en rekordbrytande film.

Hemsworth själv tog till Instagram för att tacka alla fansen ”som gjort filmen till den mest sedda på planeten just nu - helt mindblowing!”


Extraction är producerad av bröderna Russo och är regisserad av Sam Hargrave, som arbetat bakom kulisserna på flera av MCU-filmerna. Detta är hans regidebut, och efter ett så starkt gensvar från actionsugna Netflix-tittare så lär det inte bli den sista filmen han får regissera.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.