tisdag 31 mars 2020

SCEN: Åsa-Nisse intar scenen på Vallarna sommaren 2020!


Glädjande nyheter från Vallarna i Falkenberg!

BILJETTERNA ÄR SLÄPPTA TILL VALLARNAS FRILUFTSTEATER sommaren 2020!
För många år sedan startade vi traditionen att spela härlig buskis på Vallarnas friluftsteater i Falkenberg - denna plats som genom åren har roat flera miljoner besökare. Vår drivkraft har alltid utgått från JUST DETTA, att roa och ge glädje till er vår älskade publik och nu fortsätter vi den traditionen och släpper biljetterna till sommarens föreställning ”Alla tiders Åsa-Nisse”.

Vi ser mycket fram emot en ny sommar på vår vackra utomhusteater och hoppas likt alla att Coronavirusets (Covid-19) framfart har dämpats och de restriktioner som Folkhälsomyndigheten och regeringen har lagt därmed är borta. Med det sagt så följer vi rådande läge med stor noggrannhet och följer givetvis de lagar och ordningar som gäller.

Det är idag cirka tre månader kvar till PREMIÄREN, då ni igen återser vår älskade Dag-Otto Flinck som gör en bejublad comeback på sommarscenen. Annika Andersson debuterar som manusförfattare tillsammans med Pär Nymark.

På scen möter ni Jojje Jönsson, Annika Andersson, Siw Carlsson, Stefan Gerhardsson, Mikael Riesebeck, Kent Vickell, Jessica Heribertsson och Klas Wiljergård, vi tror med stor tillförsikt att vi även i år ska möta er vår kära publik, detta tjugofjärde år av Vallarna-historia!

Varmt välkomna tillbaka till Vallarnas friluftsteater och Alla tiders Åsa-Nisse!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.