lördag 21 mars 2020

FILM: Scooby-Doo! Return to Zombie Island! - Livad uppföljare 20 år senare ...

Regi: Cecilia Aranovich Hamilton & Ethan Spaulding

Titel: Scooby-Doo! Tillbaka till Zombie-ön

Originaltitel: Scooby-Doo! Return to Zombie Island

Manus: Jeremy Adams

Medverkande (röster, original): Matthew Lillard,
Frank Welker, Grey Griffin, Kate Micucci m.fl.

Land: USA, 2019

Musik: Robert J. Kral

Produktion: Warner Bros. Animation Hanna-Barbera

Distribution: Warner Bros. Home Entertainment

Aktuell: På DVD

Handling: Kliv ombord och häng med Scooby-Doo och gänget när de löser mysteriet med zombie-ön i ett helt nytt filmäventyr –uppföljaren vi väntat på i 20 år!

Extramaterial: The New Scooby-Doo Mysteries Episode Ghosts of the Ancient Astronauts, Part 1 What’s New, Scooby-Doo? • Episode Mummy Scares Best


Scooby-Doo! Return to Zombie Island är den trettiotredje Scooby-Doo filmen som släpps direkt på DVD (eller video) och det är NU som vi får uppfoljaren på den allra första Scooby-Doo filmen som släpptes direkt på video, år 1998: Scooby-Doo on Zombie Island.

Denna uppföljare hade premiär på San Diego Comic-Con den 21 juli 2019 ... och nu finns den på DVD med originalspråk med undertexter och även med dubbningar till alla nordiska språk.

Det här är en jättebra uppföljare som med råge överträffar originalet! 

De tecknade direkt-till-DVD filmerna blir bara bättre och bättre och man har en jättebra kvartett som gör originalrösterna ... Kvartett - eftersom en av de fyra i fem-gänget gör två röster (både Scooby-Doo och Fred. 

Det har kommit så många skräckkomedier på sistone, som varken varit roliga eller skrämmande, bara i Zombiefacket finns en hel uppsjö med platt fall ... (Från den långtråkiga The Dead Don't Die till onödiga Zombieland uppföljaren) ... och sedan så kommer Scooby-Doo och sopar mattan med dem alla!


Man får också förklaring till varför det görs så många zombiefilmer ... Svar: Det är billigt. En hel hink zombie-make-up går på en dollar.


I det här äventyret snubblar de fem vännerna i Mysterie-gänget in på en inspelning av en zombie-film, och de ska alla spela sig själva ... 

Scooby-Doo är ständigt hungrig och glömmer sina repliker. Fred får mindervärdeskomplex gentemot stunt-killen som ska göra hans stunts. Velma är mycket mer intresserade av att lösa ett katt-mysterium än att filma ... Daphne oroar sig för gluten. Fred vet inte vad gluten är. Och Shaggy inser att han behöver monster att springa från, för att orka äta hur mycket som helst ...


Superkul film, och en av de skojigaste i Scooby-Doo serien!

Fast den bästa är fortfarande Scooby-Doo i Vilda Västern!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.