tisdag 17 mars 2020

Så slår Coronaviruset mot Filmstaden ...Mycket klokt av Filmstaden att hålla öppet med nedsatt kapacitet (halva salonger) och biligare VIP-stolar ... Samt att erbjuda pengarna tillbaka för alla som inte kan eller vågar gå ut ...

För oss på Filmstaden är våra gästers och medarbetares säkerhet och välbefinnande av största vikt. Vi bevakar noggrant utvecklingen och den information som kommer från folkhälsomyndigheten rörande utvecklingen av Coronaviruset. Med anledning av rådande situation vill vi informera dig om de åtgärder vi vidtar på våra biografer.

Vi vill att du ska känna dig trygg hos oss och begränsar därför antalet bokningsbara platser i våra salonger, i enlighet med regeringens riktlinjer. Det betyder att det blir mer utrymme mellan dig och andra gäster. Denna åtgärd trädde i kraft i torsdags, 12 mars. Vi har även tagit bort extrakostnaden för våra VIP-stolar, för att ge dig ännu mer flexibilitet när du väljer plats. I mindre biosalonger är nu enbart 60% av platserna tillgängliga för bokning, och när antalet uppnåtts kommer visningen att visas som ”slutsåld”. I våra större biosalonger kommer max 100 platser att vara bokningsbara.

Vi kommer fortsatt att vidta alla försiktighetsåtgärder för att säkerställa att våra biografer förblir så rena och hygieniska som möjligt. Detta inkluderar en ökad städfrekvens av alla kontaktytor, som till exempel våra kassor, biljettautomater, glasytor, räcken, dörrhandtag, rulltrappor och toaletter. Våra medarbetare på biograferna informeras också fortlöpande om förbättrade rutiner kring hygien och handtvätt.

Filmstaden har strikta riktlinjer gällande att medarbetare som kan ha tidiga symtom ska hålla sig borta från biografen. Vi uppmuntrar alla våra gäster att göra detsamma och stanna hemma om du inte känner dig frisk.

Det här gäller för köpta biljetter
Om du inte kan komma till en filmvisning går det bra att göra ett återköp av köpt biljett på biografen själv eller med hjälp av ett bud, senast 15 minuter innan filmstart. Budet behöver då medta biljetten, köparens betalmedel och legitimation. Annars går det bra att kontakta kundservice@filmstaden.sesom då skickar en ersättningsbiljett hem till dig. Bifoga biljettens referensnummer samt din postadress. Ovan gäller givetvis också om du känner dig orolig och vill återlämna din biobiljett.

Har du köpt biljett till en filmvisning som blir inställd eller flyttad får du pengarna tillbaka samt ytterligare en ersättningsbiljett om du återköper din biljett på biograf senast 15 minuter innan filmstart. Du kan också höra av dig till vår kundtjänst och få två ersättningsbiljetter skickade hem till dig.

Vi uppskattar verkligen ditt förtroende i denna utmanande tid. Bio är ett glädjeämne som vi alla delar och vi ser framemot att få välkomna dig tillbaka till en Filmstaden-biograf inom kort.

Med vänliga hälsningar,
Team Filmstaden

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.