torsdag 19 mars 2020

Lorensbergsteatern piggar upp i Corona-tider ...

ART - ett av dramerna på Lorensbergsteatern ...

Våren blev inte riktigt av,
men vi ser fram emot hösten!

Ingen har väl missat att denna vår inte blev som planerat för någon och verkligen inte för kulturlivet. Vissa av våra föreställningar har ställts in, andra flyttats eller spelas för färre gäster och några vet vi inte hur det blir med i skrivande stund. Situationen tas på största allvar och vi följer Folkhälsomyndighetens anvisningar. Alla våra kommande gäster kontaktas självklart så snart vi har informationen klar från våra arrangörer.
Vi har också gjort en sida för våra Coronafrågor www.lorensbergsteatern.se/corona där ni kan hålla er uppdaterade.

Det finns ingen prognos på när krisen kommer att vara över men vi ser hoppfullt fram emot höstens föreställningar och hoppas att de kommer hjälpa till att lyfta den oro som vi alla har känt de senaste veckorna.
Hösten bjuder bl.a. på en inblick i Per Anderssons hjärna i föreställningen Räkhäst (försläpp idag på länken nedan), Mamma ljuger hjälper oss att reda ut sanningen om vår uppväxt, Tommy Emmauel, av många kallad världens bästa gitarrist, underhåller oss i oktober och Jason Timbuktu Diakité lyfter december med sin hyllade föreställning A drop of midnight.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.