tisdag 4 december 2018

FILM: Teen Titans Go! To the Movies! - Superkul med små superhjältar!Titel:  Teen Titans Go! To the Movies!
Land: USA, 2018
Distribution: Warner Bros.

Det blir många skratt när Teen Titans vill bli filmstjärnor. De är så klart kända från TV-serien Teen Titans Go! Men som alla TV-stjärnor vill de ju helst av allt bli FILMSTJÄRNOR!

Satiren frånTV-serien Teen Titans Go! känns igen! Bäst i hela filmen är Stan Lee. Va, säger du kanske, det här är ju en TECKNAD film? Hur kan Stan LEE vara med?
Va, säger du kanske, det här är ju INTE Marvel utan DC?
Yep, det adresserar man i filmen, men tecknade Stan Lee (som är sig PRECIIIS lik!) påpekar att han ÄLSKAR att göra cameos. Så han skiter högaktligen i att det här är en DC movie. Och stjäl showen igen! Stan Lee själv gör rösten till tecknade Stan Lee. Ett av hans sista film-framträdanden ... Snyft!

Det här är helt klart en av de bästa och roligaste DC-filmerna någonsin. Den bevisar att det inte bara är Marvel som kan göra skitroliga filmer --- och det är inte bara Marvel som kan få med Stan Lee i sina filmer!

Skämten står som spön i backen, och roligast är ju när alla superhjältar missar alla brott, för de går på bio (för att se superhjältefilmer!) och har telefonerna avstängda!

Filmen är dock roligare för vuxna eller tonåringar som är insatta i DC och fattar ironierna. För små barn är det för förvirrande, de förstår i princip ingenting. Som ... Varför hänger de här karaktärerna med Robin, varför ska de ständigt massera hans manliga ego och supporta honom, kidsen vet ju att alla i gänget (utom Robin) går på Super Hero High! (Beast Boy är så kul i Super Hero High serien!) och de tycker även att den serien är mycket bättre och finare tecknad. Och magiker-tjejen ska ju vara bästis med Harley Quinn, varför är inte HON med?

Yup, Harley Quinn har blivit en småbarnsfavorit. Vem såg det komma?

Robin, som ska vara filmens huvudperson, är faktiskt mest ointressant och mest osympatisk i hela gänget.

Förresten: Hela intrigen är snodd rätt av från Incredibles 2 (eller om det var Incredibles 2 som snodde intrigen ...?!) DET märker även småbarnen!

Superskurken Slade, som är en Deadpool-look-alike, är precis som Screenslaver i 
Incredibles 2, och skärmar med superhjältefilmer ska förslava hela befolkningen på hela jorden, för ALLA vill ju titta på filmer och TV-serier med superhjältar! (Till och med superhjältarna själva!).

Vet ni vad? Jag tror faktiskt att superskurken har lyckats med sitt uppdrag!


BG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.