lördag 1 december 2018

Bästa adventskalendern: Mini Pixi adventskalender - Gran med klistermärken!

Glöm choklad och leksaker! 

Den här kalendern är 624 sidor bilderboksantologi som är rolig för både små och stora läsare --- och berättelserna är perfekta för högläsning!

Vänta in julen med våra mest älskade karaktärer i miniformat. Årets bästa adventskalender bjuder på en stämningsfull gran att dekorera och en NY BOK VARJE DAG!

Mini-Pixi adventskalendern är världens bästa gran --- den barrar inte och den är full av härliga historier! Och det är kul att klä den!

Den unika granen är superätt att bygga upp tillsammans, och den är lagom stor att ha som bordsgran (eller väldigt liten golv-gran, om ni vill dansa runt den, när ni läst klart sagorna!). Gran-kalendern är formgiven av Filippa Widlund, illustratören bakom bland annat favorit-figuren Bojan, som verkligen är populär bland barnen.

Man får också med ett stort ark med klistermärken för att själv få "klä granen" ända fram till jul! 

Givetvis håller granen att använda även nästa år, som leksak eller som dekoration. Böckerna håller också många varv, det här är berättelser som man gärna återkommer till!

Bakom luckorna finns berättelser om julen, klassiska sagor, vinterstämning, berättelser från vardagen, julsägner och mycket, mycket mer. 

Det går att hänga upp de små böckerna i granen! Coolt, eller hur? 

Läsupplevelser som varar hela december!

Pixiböcker behöver väl knappast presenteras, och detta är mini-varianten av de små böckerna, kända som kvalitetsbilderböcker. 

De har lästs av flera generationer barn och har sedan mitten av 1950-talet sålts i över 60 miljoner exemplar i Sverige. Mini Pixi är barnens favoriter i det gulligaste formatet och ändå 26 sidor av barnboksvärldens bästa berättelser och bildvärldar.

Granen står så grön och grann i stugan ... och är dessutom läs-vänlig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.