fredag 13 december 2019

FILM: Paw Patrol - Valparna och piratskatten

Originaltitel: Paw Patrol - Pups and The Pirate Treasure
Avsnitt: • Pups and the Pirate Treasure• Pups and the Ghost Pirate • Pups Save the Bay/Pups Save a Goodway • Pups Save a Pool Day/Circus Pup-Formers
Text: Danska, Finska, Norska, Svenska
Språk: Danska, Finska, Norska, Svenska
Aktuell: På DVD

Ohoj landkrabbor, här kommer 6 piratäventyr med PAW Patrol! Häng med när valparna upptäcker en hemlig piratgrotta och ger sig ut på skattjakt. De hindrar också ett spöklikt piratskepp från att segla iväg och dyker ner i Äventyrsbukten för nya fan-tass-tiska räddningsuppdrag.

Paw Patrol är numera ett fenomen - de kombinerar vad alla barn gillar (gulliga djurungar, gulliga valpar) med något annat trendigt som ungar gillar - typ superhjältar elelr pirater.

Valparna har redan varit superhjältar, så nu är det dags för dem alla att axla Johnny Depps mantel och jaga efter en piratskatt.

Startskottet för äventyret är som vanligt att Kapten Piggvar klantar sig och faller ner i en grotta --- som visar sig vara en gammal piratgrotta! --- och han behöver som alltid Paw Patrols hjälp för att klara sig.

Det är lite samma recept som i de eviga Sune-filmerna. Pappa Rudolf klantar sig hela tiden, medan ungarna har full koll.

Paw Patrol leds av en tioårig kille (ungefär Sune-ålder) som har eget boende, egna agentprylar och egen bil. En James Bond fantasi för småglin.

Valparna själv är som smarta små ungar och alla har de sin specialitet som de är bra på --- men allra bäst är de när de samarbetar.

Ett positivt budskap för små tittare - ett "team" är alltid starkare än ett "I". 

Det finns flera olika avsnitt på DVD:n --- och det verkar vara vatten-tema denna gång. Allt från pirater på böljan den blå, till den idylliska äventyrsbukten och givetvis en pool! Och så vattenskålar för hundarna att dricka ur så de inte blir dehydrerade inför nästa äventyr ...
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.