lördag 4 februari 2017

FILM: DC Super Hero Girls: Hero of the Year


Var finns de coolaste och starkaste tonåringarna i den här galaxen? 

Svar: på DC Super Hero high! 

Här har man samlat de flesta av de kända superhjältarna som är kända från DC comics värld, både tjejer och killar, men det är tjejerna som spelar huvudrollerna. Det här är den första långfilmen i serien, det kommer ut en ny under mars 2017.

Filmen DC Super Hero Girls: Hero of the Year handlar om vem som ska bli vald till årets hjälte. Men medan alla laddar för ceremonin så kommer ett nytt hot mot världen som några av de smartaste superhjältarna ger sig av för att avvärja: Wonder Woman, Supergirl, Batgirl och Bumblebee.

Batgirl, som egentligen heter Barbara Gordon, är den enda som egentligen inte har någon superkraft. Hennes pappa jobbar som lärare på skolan.
Batgirl är en smart superdeckare och har ett eget flygplan som de kan ge sig av i ...

Batgirl, Poison Ivy, Supergirl, Wonder Woman, Harley Quinn, Katana, Bumble Bee

Rösterna i original är  Grey Griffin som Wonder Woman, Anais Fairweather som Supergirl, Mae Whitman som Batgirl/Barbara Gordon, Tara Strong som Harley Quinn och Poison Ivy, Teala Dunn som Bumblebee och Stephanie Sheh som Katana.Man ser nästan ingenting av Katana i filmen, hon är mest en i myllret av studenter hemma på skolan.
Den som är roligast av de som stannar hemma är onekligen Harley Quinn. Alla andra verkar har superhjältekrafter eller superkostymer --- hennes främsta egenskap är at hon är rolig. Blir hon attackerad av monster tar hon fram en klubba och klubbar ner dem, precis som en gammeldags seriefigur ... Poison Ivy och hennes magiska växter hade man gärna sett mer av.

Med lpngfilmen följer flera små kortfilmer som är roliga att titta på - skojigast och charmigast är den udda vänskapen mellan Harley Quinn och Wonder Woman (som hon kallar Wonda) - de är ett sånt udda par, en är väldigt skojfrisk och en är väldigt allvarlig. De passar ihop på något sätt, och väger upp varandra.

Det finns många olika etniciteter bland DC superheroes. Plus!
Störst roll av killarna har Beast Boy. Men även The Flash blixtrar förbi en sekund.

Det finns många superhjältefilmer som går på bio. Den här direkt till DVD filmen är mycket roligare än någon av dem! På något sätt passar superhjältar för att vara tecknade. Det var i alla fall så de föddes!

Titel: DC Super Hero Girls: Hero of the Year
USA, 2016
Warner Bros.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.