lördag 3 december 2016

FILM: Lejonvakten - en ny, yngre lejonkungen

Beskyddare av savannen! Fem bästa vänner, ett fantastiskt team! Var och en har varje hjälte sin egen speciella talang. Men när de hjälps åt blir resultaten "o-Bunga-troliga"! Försvara savannen med Kion och hans modiga team i En ny hjälte ryter till!
Lejonvakten på språng!

Den storslagna berättelsen från Disneys Lejonkungen fortsätter i Lejonvakten ryter igen.

Kion, Simbas och Nalas andra son, tar på sig rollen som ledare för ”Lejonvakten” - en elitstyrka med djur som vakar över savannen. Följ med Kion och hans gäng av osannolika hjältar: honungsgrävlingen Bunga, geparden Fuli, flodhästen Beshte och hägern Ono. Tillsammans får de vara med om spännande äventyr och använda sina unika förmågor för att skydda savannen från rovdjur och upprätthålla balansen i livets cirkel.

Lejonvakten ryter igen lanserar en ny serie med ett nytt litet lejon i huvudrollen --- och många andra roliga djur i birollerna --- och budskapet har blivit mer inkluderande, så länge det inte gäller att inkludera hyenor så klart!

Lejonvakten ryter igen är full av humor, musik, värme och härliga figurer - en film alla familjer bara måste ha hemma.

Disneys hisnande äventyrsserie baserad på legenden om Lejonkungen. Du kommer flyga med vinden, flytta berg och rädda dagen med dessa fem modiga vänner medan de samlar sina inre krafter för att skydda livets cirkel. Fylld med äventyr, musik och över två timmars nöje, visar Lejonvakten: Släpp loss kraften att när hjältar går samman, är de verkligen en kraft att räkna med!

Originalets titel: Lion Guard, unleash the power
USA, 2016
Walt Disney Home Entertainment

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.