måndag 19 september 2016

ALLT om nattens EMMY gala 2016 - Game of Thrones och Veep vinnare igen!

Game of Thrones - här är gänget som är vana vid att ta hem spelet!

Jimmy Kimmel red på drakarna från "Games of thrones" i sitt öppningsnummer.
Men elden sparades till senare under natten - som slutade med att "Game of thrones" tog hem tre statyetter och därmed blev den mest prisade tv-serien i Emmygalans historia.
Det tidigare rekordet, 37 statyetter, hade "Frasier". I och med nattens tre vinster för "Game of thrones" - bästa manus och regi i dramaklassen samt tungviktspriset Bästa drama - seglade Jon Snow och Daenerys Targaryen förbi Frasier Crane och har nu sammanlagt 38 Emmystatyetter.
D.B Weiss, en av seriens upphovsmän och manusförfattare:
– Vi älskar "Frasier" och han fick ha rekordet länge och vi är säkra på att någon, någon dag kommer och tar det från oss. Vi hoppas bara att det inte händer förrän vi är döda.

Jimmy Kimmel drev med kändiskompisarna

Det var för 68:e gången som tv-världens elit samlades i Los Angeles för glitter, glamour, skämt och allvar.
Precis som utlovat höll galans värd Jimmy Kimmel inte tillbaka en sekund och flera av hans kändiskompisar fick känna på ett antal verbala piskor - något han varnat för redan innan galan.
Jimmy Kimmel var också nominerad och hade chans att vinna för sin pratshow. Han trodde inte på vinst, men skojade om vad han skulle göra om han fick ta emot en statyett:
– Till skillnad från de andra nominerade så ska jag ge min Emmy till de fattiga, de människor som inte har en Emmy.
Först att få hålla i en av de åtråvärda statyetterna var en känslosam Louie Andersson, som kommenterade att han "inte alltid har varit en bra man, men spelar en helvetes bra kvinna". Han sa också att han var mycket hedrad och han nu "äntligen kunde gå på toaletten".

Kate McKinnon: ”Jag gråter verkligen”

Netflix och Anziz Ansaris serie vann manuspris för "Master of none", medan Kate McKinnon fick pris för sina prestationer i "Saturday night live".
– Jag gråter verkligen, det är inget jag hittar på, sa Kate McKinnon från scen.

Julia Louis-Dreyfus hedrade sin far

Julia Louis-Dreyfus vann för femte gången för sin roll i den politiska satirserien "Veep". I sitt tacktal bad hon om ursäkt för det "nuvarande politiska klimatet", men hedrade också sin far, som gick bort i fredags.
– Jag är verkligen glad och överraskad att det här har hänt igen, sa Julia Louis-Dreyfus om sin senaste Emmystatyett.
Mot slutet av galan stod hon återigen på scen när "Veep" vann kategorin Bästa komediserie för andra året i rad.
Norden fick också ett pris under galan i och med att Susanne Bier prisades för "The Night manager" i kategorin Bästa regi, miniserie eller tv-film.
Efteråt var hon tagen och hedrad. Nu väntar semester på Hawaii.
– Då ska jag ta med statyetten, sa hon.

Källa: TT 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.