onsdag 4 september 2019

SCEN: The Sound of Music - Tokhyllad musikal till Lisebergsteatern i höst!


Titel: The Sound of Music
Regi: Kålle Gunnarsson
Plats: Lisebergsteatern Göreborg
Premiär: 5 oktober
Spelas til och med: 8 december

Rekommenderas varmt! Sara Axelsson är suverän i Julie Andrews klassiska roll! Slutet är genialiskt! Briljanta biroller och coola kids!

Det här är en mycket bra och tidseffektiv tolkning av en av världens bästa musikaler genom tiderna ... och den har även en hel del att säga om vår egen tid.

Den här uppsättningen passar även för väldigt unga teaterbesökare!

Musikalsuccén till Göteborg! Nu sätts denna publik- och kritikerrosade familjemusikal av THE SOUND OF MUSIC upp på Lisebergsteatern i höst.

The Sound of Music är en sann berättelse om den glada, älskvärda och nyfikna guvernanten Maria som totalt förändrar livet för Georg von Trapp och hans 7 barn genom att bland annat föra in musik och glädje i deras vardag igen. Musikalen utspelar sig i 1930-talets Österrike innan nazisternas intåg. Österrikiska Maria vill bli nunna men passar inte in i klosterlivet. Maria får därför uppdraget att vara guvernant till barnen von Trapp.

Musiken i musikalen berör människor i alla åldrar och bjuder på några av de mest minnesvärda sånger som någonsin har framförts på en musikalscen, till exempel ’My Favourite Things’, ’Do-Re-Mi’, ’Edelweiss’, ’Climb Ev’ry Mountain’, ’Sixteen Going on Seventeen’, ’The Lonely Goatherd’ och naturligtvis den storslagna titellåten ’The Sound of Music’.

The Sound of Music är en glädjefylld kärlekshistoria, kantad av spänning och härlig musik. En förtrollande upplevelse för hela familjen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.