torsdag 19 september 2019

GES gör comeback! - Välkommen till tidernas popshow!GES allra första krogshow ”Stanna världen en stund” har premiär på Gothia Towers The Theatre i Göteborg 3 april 2020!

Showen spelas våren 2020 på The Theatre. Det är dags för GES att kliva i pophjältekostymerna och stanna världen en stund och säga Välkommen till tidernas popshow!

GES - ett av landets mest älskade band

Det som från början startade som en kul session har sedan den första episka singeln ”När vi gräver guld i USA” etablerat sig i svenska folksjälen, som en av våra stora supergrupper.

Det blev två GES-skivor som sålde över en halv miljon exemplar och GES blev ett nytt landmärke för svensk popmusik. Resten är, som man brukar säga, historia. Räknar vi dessutom in Glenmark, Orup och Niklas soloskivor kommer vi upp i miljontals sålda cd:s, singlar och vinyler samt över 130 miljoner streams på Spotify.


Nu tar GES klivet upp på scen igen och våra pophjältar kommer att för första gången bjuda på en gemensam krogshow! Succégruppen kommer att ta dig med på en intim, men storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer.

Genom åren har det blivit oräkneliga hits som till exempel ”Hon har blommor i sitt hår”, Då står pojkarna på rad”, ”Om”, ”Hon är min” och ”När vi gräver guld i USA”. Så missa inte chansen att se Glenmark, Eriksson och Strömstedt i ett stycke svensk pophistoria, när de den 3 april 2020 kliver in på The Theatre i Göteborg.

Presenteras av Krall Entertainment och 2Entertain:

GES – Stanna världen en stund

Sommaren 2018 var över och försvunnen, bandet splittrat och redan ute på äventyr med andra, gitarrerna nerpackade i sina fodral och förpassade till sina vilohem och själva stod vi och skrapade med fötterna vid en vägkorsning där tre vägar gick i helt olika riktningar.
Orup: – Jamen vi ses väl nångång….Strömstedt: – Ja det gör vi väl….
Orup: – Kanske vi gör en krogshow eller nåt om 15-20 år…
Glenmark: – 20 år??? Då är jag 85!
Jaja. Vi sa hej då och gick åt varsitt håll.
Ibland händer det dock att livet känns som en glass. Man kan plötsligt vakna en morgon och märka att större delen av den där glassen redan är uppäten och att den jäveln dessutom smälter allt fortare.
Det gäller att ta hand om tiden, vara varsam med den och välja vad man verkligen vill göra.
Nånstans när det första lovande vårljuset började förföra 2019 träffades vi av en slump och började prata. Vi kom fram till att våra egna vägar kunde få förbli outforskade en stund till.
Nu har vi klurat och experimenterat med ingredienserna och kommit fram till att vi ska göra vår första, enda och sista krogshow. En föreställning där låtarna och vägen till dem är som smakerna i universums bästa glassbar. Vi ska servera en popshow av sällan skådat slag, minnen och melodier, stämmor och stämning – ”En jävel på kärlek”, ”Ingenting minner om dig”, ”Hon är min” och en hel galax av annat legendariskt att ta i sin famn.
Dags att kliva i hjältekostymerna och stanna världen en stund innan det är försent. Medan den fortfarande snurrar av lust, idéer, toner och ord.
GES är tillbaka – laddade för att bjuda på tidernas popbonanza!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.