onsdag 22 augusti 2018

Sofiero bjuder in till fest!

Välkommen till södra Sveriges mest populära fest för trädgårdsfantaster, hemmaodlare och livsnjutare!
På Den stora Trädgårdsfesten 24-26 augusti hittar du vackra, spektakulära och nyskapande idéträdgårdar, får tips från ledande experter och botaniserar bland växter och trädgårdsprodukter på den myllrande trädgårdsmässan. Flera välkända trädgårdsprofiler finns på plats, så som John Taylor, Peter Englander, Gunnel Carlson, Jessica Lyon, Tony Johansson samt den internationellt kända blomsterdesignern Annette von Einem.
Fullmatade scenprogram
Årets trädgårdsfest bjuder på fullspäckade program både på den stora Trädgårdsscenen och den för året nya Odlingsscenen.
Spektakulära idéträdgårdarInspirerande idéträdgårdar av olika kreatörer är en av höjdpunkterna under Den stora Trädgårdsfestenpå Sofiero. Här skapar olika kreatörer trädgårdskonst på hög nivå för att ge besökarna inspiration och idéer till den egna trädgården eller balkongen.
Kunskap, trädgårdstips och expertrådgivningUnder hela trädgårdsfesten finna alla möjligheter att få svar på sina frågor om trädgård och det som hör trädgård till. En nyhet i programmet är möjligheten att träffa Sofieros egen trädgårdspersonalsom är experter på just det som händer i park och trädgård.
Stor trädgårdsmarknad och frestande matupplevelser
På Den stora Trädgårdsfesten kan besökaren hitta det mesta att köpa med hem till sin trädgård, sitt hem eller skafferi. På den kungliga fotbollsplanen byggs Trädgårdsmässan upp, med ett hundratal försäljare av allt som hör trädgården till - och mycket mer. På Matgatan hittar besökaren en rad närproducerade delikatesser som får smaklökarna att vattnas.
Vad: Den stora Trädgårdsfesten
Var: Sofiero slott och slottsträdgård, Helsingborg
När: 24-26 augusti kl. 10-18
Entré: 140 kr för vuxen, gratis upp till 18 år.
Parkeringsavgift 40 kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.