onsdag 13 december 2017

Heja Babsan! - Kritikerrosade showen Ett liv i rosa glittrar vidare nästa år!


Babsan show - Ett liv i rosa fortsätter att sprida glitter o glamour nästa år !


"Babsan - Ett liv i rosa" Foto: Göran Wallgren

Under hösten har Babsan turnerat land och rike med sin första helt egna show "Babsan - Ett liv i rosa". Publiken har med stor glädje fått ta del av glitter och glamour och nu är det klart att ännu fler runtom i landet får möjlighet att sätta glitterkant på tillvaron under våren 2018.
Dagens Nyheter: Lars-Åke "Babsan" Wilhelmsson är satan så bra i de riktiga shownumren. 
Tidningen Kulturen: Ett liv i rosa är en strålande bra show, Lars-Åke OCH Babsan är båda två fenomenala!
UNT: "Babsan - Ett liv i rosa"  är en påkostad föreställning i det mindre formatet som fungerar alldeles utmärkt på konserthusets stora scen.
Gefle Dagblad: Babsan vill underhålla i första hand och är väldans bra på det - den saker är klar. 4 av 5.
Arbetarbladet: Få artister är mer älskvärda än Babsan. Babsans kärlek till publiken känns oförfalskad och publikens kärlek till henne känns villkorslös.
När Babsan i slutet av showen tar av sig peruken går kvällen från förträfflig till mästerlig. Publiken ställer sig upp.
Babsan - det rosa yrvädret. En glittrig, glad och galen multitalang som kan titulera sig allt ifrån tävlingsdansare, kostymdesigner, operettstjärna, musikal skådis och kolumnist. Babsan har underhållit i decennier med tv-program, showat i ”After Dark” tillsammans med Christer Lindarw och nu senast turnerat landet runt med dansshowen ”En dans på rosor”.
"BABSAN SHOW - Ett liv i rosa" är Babsan första helt egna show och det bjuds precis som det låter på glitter, gala och skratt. Publiken får ta del av stora shownummer med dansare, roliga sketcher samt monologer där vi på ett humoristiskt sätt får följa resan genom Babsans liv. Uppväxten i Skutskär, de första stapplande stegen på Folkparks- scenerna via militärtjänsten, vidare mot storstaden med allt vad det innebar - striptörshower, dragshower, operetter, musikaler, Melodifestivaler och mer därtill. 
"Hösten har varit superkul med ett roligt och varmt mottagande från publiken. Ska bli så roligt att köra på med showen till våren så många fler får chansen se och uppleva den rosa galashowen." hälsar Babsan.
Här kan "Babsan - Ett liv i rosa" ses under våren:
Fre 9 mars- Rival Stockholm 19:30
Fre 23 mars- Gävle Konserthus 19:30
Lör 7 april – Cabaret Helsingborg 21:00
Lör 14 april – Cabaret Helsingborg 21:00
Lör 28 april- Ronneby Brunn 21:00 
Läs mer och boka din biljett på: www.ettlivirosa.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.