torsdag 7 augusti 2014

FILM: Space Dogs x 2

Space Dogs åker till månen!
Filmtips: Det mesta, när det gäller animerat för barn, kommer till Sverige från USA.

Space Dogs är charmiga hundar som tränas för det ryska rymdprogrammet --- och filmerna är från Ryssland.

Det finns tal på alla de nordiska språken på DVD:n --- men tyvärr ingen text. Så det kan vara svårt att hänga med för de med hörselsvårigheter.

Space Dogs åker till månen för att rädda alla Jordens minnesmärken --- som Eiffeltornet och Frihetsgudinnan. För någon har "strålat" upp dem. Precis som i filmen Dumma Mej faktiskt ... fast det slutade ju med att skurken krympte själva månen!Den första filmen om Space  Dogs!


Belka, den fantastiska flygande hunden, kastas oväntat ut på Moskvas gator när hennes raket på cirkusen slutar fungera mitt under en föreställning. Hon kastas in i den street-smarta Strelkas och hennes oförbätterliga vän råttan Lyonyas liv.

Den nya trion jagas av den skrämmande Bulldog och hans inställsamma sidekick, Mops. De kommer precis undan när de märker att de skuggas av en mystisk svart bil som till slut tar dem tillfånga.

När Belka, Strelka och Lyonya vaknar upp befinner de sig häpnadsväckande nog mitt i det ryska rymdprogrammet. Kommer de att lyckas bli de första hundarna att skickas ut i rymden, eller kommer Bulldogg och Mops att hinna före?

Gör dig redo för festlig humor, charmiga karaktärer och magisk underhållning för hela familjen.Regi: Inna Evlannikova,   Aleksander Khramtsov och Vadim Sotskov
Titel: Space Dogs 2
Ryssland, 2014
Scanbox Vision

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.