fredag 13 december 2013

Årets snyggaste killar 2014

Årets snyggaste killar 2014 - Ja, Danny Saucedo finns med i år igen!

 
De snyggaste killarna finns i Melodifestivalen. Så skulle man kunna sammanfatta Årets snyggaste killar 2014. Det finns tolv utvalda och fem är från årets Melodifestival! Danny Saucedo är bara en av dem ...

... årets charmiga programledare, som gör sig lika bra i färg som svart-vitt.
Ulrik Munther finns också med, liksom Anton Ewald. Och året avslutas med Robin (november) och Yohio (december). Yohio har den där glittriga Lucia-looken - helt rätt för december!
Men när man kommer till november-december nästa år kommer vi att ha en ny vinnare ... och en ny folkkär tvåa? Det återstår att se. Liksom hur det kommer att gå med Yohios comeback i Melodifestivalen 2014.
Danny är i alla fall den snygging som håller år efter år, vare sig han tävlar solo, i grupp eller är programledare för hela evenemanget!
Vilka fler är då bland de 12 utvalda 2014? Ja, de blir totalt fler än 12, för ONe Direction är en hel grupp! Mer musikprofiler: Justin Bieber finns på omslaget (Danny var på förra årets omslag).
Och filmfavoriter finns också med: Killarna från Twilight, Hungerspelen och Beautiful Creatures!
Förra årets kalender:

Kändisar som finns med både 2013 och 2014: Danny Saucedo, Ulrik Munther, Robert Pattinson (skådespelaren som är från Twilight).
Melodifestivalfavorit som inte kommit tillbaka: Eric Saade.
Titeln "Årets snyggaste killar 2013" kan ses som lite missvisande, inte för att det är något fel på hur killarna ser ut, utan för att bilderna i sig är snygga och konstnärliga, långt från bilder i kändistidningar som försöker exploatera snygghet ... och alla är kända för något annat än att vara modellsnygg, som att kunna sjunga, dansa skådespela och göra sin publik på gott humor!
Alternativ titel: Årets största popkulturella ikoner? Årets största leenden? fast en sådan titel kanske inte skulle kunna sälja lika bra ...
För alla som gillar musik och film och snygga fotografier är det här i alla fall ett givet val som årets kalender …

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.