måndag 7 mars 2016

FILM/TV: Paw Patrol - Den söta valbebisen

Alla hundar skäller på svenska! Vov!

Paw Patrol, den populära Nickelodeon serien, finns nu på DVD. Det här är så sött att man nästan får sockeröverdos!

En kille och hans sex hundar löser en massa problem. Killen utser två hundar med specialkompetens i varje avsnitt av serien.

I pilotavsnittet har en val strandats och brandmanshunden och byggare-Bob hunden utses för att hålla  valen blöt och gräva en kanal tillbaka till havet.


I nästa avsnitt träffar vi en hel hög nykläckta bebissköldpaddor som måste räddas för att inte bli överkörda när de ska till havet ... byggare-Bob hunden gräver en kanal, och så är allt fixat!

Valparna ska också rädda ett sjunkande skepp, undsätta Kapten Piggvar som sitter fast i dimman och hjälpa valrossen Valle att komma loss från ett fisknät.

PAW Patrol består av Chase, Marshall, Rubble, Skye, Zuma och Rocky. Rocky syns stort på omslaget på DVDn och hans grej är återvinning - han trivs bäst när han är smutsig och rotar i skit, han avskyr att bada.


Alla de olika hundarna har olika personligheter och olika kompetensområden. Vad man saknar är att det är samma kille i varje avsnitt och han får hela tiden bara välja ut två hundvalpar. Man hade haft mer kul med fler hundar och mindre människor. Och det verkar bara finnas en tjej i gänget, flygarhunden Skye, som är iklädd rosa, men även dykarhunden Zuma har fått tjejröst i svensk dubbning.


Musiken till Paw Patrol är irriterande lik den till Bumbibjörnarna - och fast valparna studsar ibland, finns här inga grymlings att vara rädd för.


Följ med på valparnas många spännande räddningsuppdrag i Äventyrsbukten!


Det är helt valp-tastiskt!


Titel: Paw Patrol 1: Den söta valbebisen
Originaltitel: PAW Patrol: Volume 1


Avsnitt:
Valparna och den väldigt stora bebisen  
Valparna räddar havssköldpaddor  
Valpar i vatten  
Valparna visar vägen  
Valparna räddar en valross


Svensk utgåva: 2016-02-01
FOX-Paramount

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar