fredag 28 september 2018

Kanonkväll och kändismingel på Rolandz premiär!

En kanonkväll på scenen ... och även i publiken!
En kanonkväll på scenen. En kanonkväll i publiken. Där satt Fredrik Kempe - mannen bakom supersuccémusikalen Så som i himmelen, Nanne Grönvall,  Lars Lagerbäck, Viveca Lärn, Uno Svenningsson, Kai Martin, Bert Karlsson, Lasse Kronér, Vicky von der Lancken ... och nästan hela "Vallarna". Skådespelarna från Pilsner och Penseldrag (just nu en succé på Lisebergsteatern) hade ledigt för kvällen och gick för att besöka grannen: Rondo.Söt och spexig Nanne Grönvall var i högfork för kvällen och minglade friskt.. Nanne har ju själv skördat stora framgångar på Rondo med krogshow - en av de roligaste hitintills. Hon kanske kan anmäla sig som maskot för Rolandz? Om de skulle behöva en?

Trädet i bakgrunden används på ett mycket fantasifullt sätt under föreställningen ...


Alla gäster hälsades välkomna med en drink. Låt minglet börja!Här syns Fredrik Kempe, elegant som Man in Black, tillsammans med ett fan. Som undrade "Säg Fredrik, har du skrivit några bra låtar på sistone?" Ja, vad sägs om alla låtar (utom en) till den nya succémusikalen på Oscarsteatern, Så som i himmelen?


Elegant premiärpar: Kai Martin och Zeba.


Succéförfattaren Viveca Lärn (serien om Saltön) med sällskap väntar med spänning på maten.
Vad blir det? Hur ska det smaka?


Svar: det blir supersnyggt och supergott!Vacker värdinna på Rondo - det glittrade lite extra ikväll!I shoppen finns allt möjligt med Rolandz. Du kan till och med köpa Rolandz gitarr. 

Om du köper den har de inget att spela på nästa gång.

På paraplyet står Efter regn kommer solsken. Så sant! Det här är en kväll där ingen kan vara bitter. Inte ens Tony ...

BG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.