tisdag 23 augusti 2016

Hur du gör din egen dagbok


Humoristisk succébok blir charmig pysselbok

Ett intressant råd från allas vår favorittönt (och dagboksförfattarinna) Nikki Maxwell: Att skriva dagbok är ett fantastiskt sätt att lära känna den viktigaste personen i ditt liv, nämligen dig själv!

Till alla Nikki-fans är detta den perfekta boken, en bok som ger många timmars kul med läsning, pyssel och illustration

Rachel Renée Russel 
Nikkis dagbok - Hur du gör din egen dagbok
ISBN: 9789176458365
Översättning: Ylva Stålmarck
Förlag: Modernista


Detalj från omslaget
Detalj från omslaget
I den här nya kombinerade pysselboken och guideboken lär Nikki Maxwell från Nikkis dagbok serien ut hur man skriver dagbok på bästa sätt --- nämligen genom att ställa frågor. Om du kunde byta plats med någon under en dag, vem skulle du vilja vara? Vilken låt kan du lyssna på hundra gånger utan att tröttna? Vilket TV-program är du totalt besatt av just nu, och varför? Vilken är din coolaste outfit? Om du gör en lista över dina tre favoritstjärnor, vilka väljer du och varför? Om du skulle skriva ett brev till dig själv i framtiden, vad skulle du vilja säga?
Nikki levererar givetvis sina egna svar också, med tillhörande humoristiska teckningar.
Dessutom får man en alldeles ny Nikki historia, inbakad mellan varven! Nikkis dagbok har försvunnit, vem har tagit den? Är det ärkerivalen Mackenzie, och i sådana fall, kommer Nikki någonsin att våga sig tillbaka till skolan?
Den här boken ger också bra råd när det gäller att det inte finns något "rätt sätt" att skriva dagbok på --- vill du skriva hemlisar för hand i en bok som du sedan gömmer undan, vill du skriva på datorn, vill du skriva en blogg som dina vänner kan läsa eller är du liksom Nikki förtjust i att rita eller fotografera ... I sådana fall kan du göra en bildbaserad dagbok! Det finns inget rätt sätt, bara du hittar ett sätt som du själv har kul med!
Till alla Nikki-fans är detta den perfekta presentboken, en bok som ger många timmars kul med läsning, pyssel och illustrationer.
Rachel Renée Russel som skrivit Nikkis dagbok är en amerikansk advokat som föredrar att skriva barnböcker framför juridiska resuméer. Nikkis dagbok: Hur du gör din egen dagbok är en gör-det-själv-bok för alla som inspirerats av den omåttligt populära serien om Nikki.
Filmversionen av Nikkis dagbok produceras under 2016 av Summit Studios, som även producerat The Hunger Games och Twilight-filmerna. För Nikkis del blev alltså dagboken steg ett mot att bli filmstjärna! Fast egentligen drömmer hon om att bli världsberömd tecknare ... Att skriva upp sina bästa drömmar är också ett bra sätt att peppa upp dagboken. Liksom snygga teckningar! Lek och lär med Nikki och ha massor av kul under tiden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.