onsdag 13 juni 2018

FILM: Wonder - Succéboken Undret som NY storfilm med Julia Roberts - Tävla och Vinn!Hela familjen samlad i filmen WONDER! 

Undret är en hjärtskärande men också rolig och spännande historia om modet att vara sig själv och om vänskapens betydelse i våra liv. Den kan läsas både av vuxna och av yngre.

Nu är Undret DVD och BD aktuell under den engelska titeln Wonder. I rollistan finns bland andra Julia Roberts och Owen Wilson.

Missa inte denna hjärtevärmande bok och film, som redan blivit en succé runtom i hela världen!


Handling:

Tioårige August Pullman vet mycket väl att folk stirrar på honom. Trots att han gömmer sig bakom sin långa lugg och envist ser ned i marken känner han deras blickar och hör deras fniss och viskningar.

Ingen trodde att August, eller Auggie som han kallas, skulle överleva sin födsel, men det gjorde han. Hans ansikte var dock helt deformerat och han har genomgått oräkneliga operationer. Det enda han önskar är att få vara som alla andra barn, men det är inte så lätt, när man inte ser ut som någon annan.


Auggies mamma och pappa, hans syster Via och hans hund (som är hans bästa vän) har alltid stöttat honom och följt hans framsteg men nu står dom inför något riktigt stort. Auggie kan inte längre hemundervisas utan det är dags för honom att börja femte klass i en närbelägen skola. Hur ska de andra barnen reagera?
Recensioner av boken:


»Undret är en bok att rekommendera både för barn och vuxna – en tänkvärd, välskriven, charmig saga där en bättre, fördomsfri värld är möjlig att uppnå.«
-Tidningen Kulturen

»Det här är alltså en riktigt hjärteknipande bok.«
-Corren.

Tävla och vinn boken och filmen!


11 böcker och 11 BD filmer lottas ut!


Maila: bokpanda@gmail.com före den 25 juli och märk mailet WONDER.

Distribution: Nordisk Film.

Trailer Wonder:


https://www.youtube.com/watch?v=Ob7fPOzbmzE

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.