lördag 4 maj 2019

SCEN: Stulen Kärlek - Varmt 40 års jubileum på Vallarna!Stulen Kärlek är årets stora sommarkomedi på Vallarna --- med världspremiär 30 juni  2019!


Föreställningen handlar om den godhjärtade, men naive inbrottstjuven Bosse (Mikael Riesebeck), som har som mål att stjäla en mycket värdefull staty hos det rika, men spänningslösa paret Berit och Evald (Anna Carlsson & Mikael Ahlberg).

Väl på plats inne i huset stöter Bosse på patrull, inte bara av paret som bor där, utan även av nyfikne försäkringsmannen Jerker (Jojje Jönsson), som är ditringd av Evald för en värdering av statyn.

Det Bosse inte vet, men snabbt blir varse om, är att försäkringsmannen gärna agerar fritidspsykolog när tillfället ges. Lägg därtill det nyinflyttade grannparet Eva och Adam (Siw Carlsson & Stefan Gerhardsson), som enträget väntar på sin flyttbil, som aldrig tycks dyka upp. Detta leder så klart till att de ränner ut och in ur huset, tills förväxlingarna är maximala.

Årets stora skrattkalas på Vallarnabjuder på en återförening av Stefan & Krister – Krister Classon som manusförfattare och Stefan Gerhardsson på scen.  I år firar de 40 år som par!

För regin står Pär Nymark.

Officiellt biljettsläpp tisdagen den 2 april kl 10.00 2019!

Ensemble:

Evald Eriksson Blom – Mikael Ahlberg
Berit Eriksson Blom – Anna Carlsson
Bosse Bengtsson – Mikael Riesebeck
Jerker Sjövander – Jojje Jönsson
Adam Persson – Stefan Gerhardsson
Eva Persson – Siw Carlsson

Manus: Krister Classon
Regi: Pär Nymark

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.