lördag 4 maj 2019

FILM: Master of the Game - Blodiga diamanter Sheldons familjekrönika


Regi
: Kevin Connor
Originaltitel: Master of the Game
Svensk titel:  Spelets härskareMedverkande: Dyan Cannonl, Ian Charleson , David Birney, Harry Hamlin,  Cherie Lunghi , Liane Langland, Fernando Allende ,  Alan Dobie , Jimmy Nail , Stratford Johns, Barry Morse 
Land: USA, 1984 (DVD 2018)
Svensk distribution: MajengMedia

Storslagen miniserie efter Sidney Sheldons makalösa släktsaga!


Kate Blackwell blickar tillbaka på sitt liv. En familjehistoria som börjar med en förmögenhet i diamanter, men som kom att kantas av förräderi, hämnd, förbjuden lusta och ond bråd död.

Allt börjar med att Kates far, Jamie McGregor, åker till Sydafrika för att tjäna en förmögenhet i diamanter. Familjesagan är full av stenhårda karaktäer, hämndhistorier, romantiska intriger, manipulation, föräderi, mord ... och diamanter.

Sidney Sheldon har en plats i Guinness rekordbok för sina 250 miljoner sålda böcker! Han har även vunnit en Oscar och fått oräkneliga utmärkelser för såväl romaner som filmer och TV-serier.

Master of the Game är en överdådig släktkrönika där ingen verkar gå säker --- det här är Charles Dickens på speed, toppat med extra mycket blodiga diamanter!

TV-serien sändes för första gången 1984 (svensk DVD utgåva utkom 2018) och serien nominerades till en EMMY för bästa TV-serie --- också notabelt är hur många kända skådespelare som klämt in sig i en och samma TV-serie. Även de små rollerna har dragit till sig stora stjärnor.

Så här ser det ut när man gör såpopera med extra mycket lödder och extra stor budget!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.