tisdag 30 juni 2015

FILM: Tracers - Twilight varulven gör Parkour!It's not a crime if they can't catch you.

Hopp, studs och spring!
Cam är cykelbud på New Yorks livsfarliga gator. En dag kolliderar han med Nikki, som lockar in honom i den halsbrytande Parkour-världen. Hon tillhör ett gäng som gör sanslösa inbrott på beställning och de leds av Miller, en typ som påminner om Fagin i Oliver Twist. Han värvar gärna de talanger som gör ligan starkare - men Miller är ensam "alfa".

Huvudrollsinnehavaren Taylor Lautner är fortfarande känd som varulven i Twilight filmerna (hans mest kända roll) och Tracers är en perfekt roll för   Taylor. I Twilight hoppade han runt på klippor och suktade efter en brunett som hade en annan och bråkade med flocken om vem som ska vara alfa.

Här hoppar han runt på klippor, och allting annat också för den delen, suktar efter en brunett som har en annan, och bråkar med flocken om vem som ska vara alfa. Miller säger bokstavligen att varje flock bara kan ha en alfa, och det är han själv, Miller.

Skillnaden är att här får Taylors karaktär tjejen på slutet. Efter många förvecklingar halsbrytande stunts och spektakulära inbrott.

Parkour lämpar sig bra för film, eftersom det är en typ av stunts som är snygga och spektakulära utan att kännas som att allt är gjort med CGI och green screen - det här är farligt och halsbrytande och snyggt på riktigt!

Denna Oliver Twist historia med den perfekta stöten och den oberäkneliga flocken är en perfekt och lagom lång underhållande film när man är sugen på snygga stunts!

Regi: Daniel Benmayor
Medverkande: Marie Avgeropoulos,  Taylor Lautner, Rafi Gavron, Adam Rayner, Sam Medina
USA, 2014 m.fl.
Nordisk Film

Han klarar allt på två hjul, men en skuld till den lokala maffian får honom att lägga benen på ryggen. Ända tills han av en tillfällighet träffar den vackra och förföriska Nikki. Hon lockar in honom i den fascinerande och halsbrytande . Och i den akrobatiska extremsporten ser Cam en möjlighet att bli av med sina problem, en gång för alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.