lördag 23 maj 2015

FILM: Stretch - Wilson ingen WashingtonWilson borde valt en annan karriär.
Stretch drömmer om att bli skådespelare. Han kör limosin. Han blir av med David Hasselhoff som kund (Hoff spelar sig själv) men lyckas norpa Ray Liotta (som också spelar sig själv) från en konkurrent. Man håller verkligen med Liotta när han säger till Patrick Wilson att han borde satsa på något annat än skådespeleri. Han är ingen Denzel Washington. Han låter som om han läser alla repliker från ett papper. Eller en monitor strax utanför bild. Och det hela blir inte bättre av att man DESSUTOM tvingas lyssna till Wilson som berättarröst. Japp, du läste rätt, det här är en sådan film som inte litar på att bilden säger något alls, utan låter mest som en radiosändning. Och att lyssna på Wilson i filmen och Wilson som prat-spår om filmen är alldeles för mycket.


Intrigen är som följer: Stretch hamnar i knipa och måste få in pengar för att betala av en spelskuld till en ökänd gangster. Han tror att en mångmiljardär ska ge honom 6000 dollar i dricks. Miljärdären har inga sådana planer alls, han har blivit rik på att lura folk och är efterlyst typ överallt för att ha gjort precis allting ... Men Stretch betjänar honom, även om allt går åt helvete och
det verkar som ett säkrare alternativ att gå tillbaka till maffian tomhänt.

Det här är en väldigt tjatig film med ett påklistrat slut där Wilson får ihop det med Jessica Alba som i slutscenen visar hur söt hon är genom att ta av sig glasögonen.


Patrick Wilson, Ed Helms, James Badge Dale, Brooklyn Decker, Jessica Alba och Chris Pine ... man har fått nog av dem halvvägs in i filmen, speciellt Wilson, och ändå fortsätter de att prata, prata, prata, som om de var med i en sitcom där maximalt med ord ska klämmas in mellan reklampauserna.

Kan missas.

Regi: Joe Carnahan
Titel: Stretch
Medverkande: Patrick Wilson Ed Helms James Badge Dale Brooklyn Decker Jessica Alba
Ray Liotta David Hasselhoff Jennifer Barbosa
USA, 2014
Universal Sony Pictures Home Entertainment

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.