tisdag 1 november 2022

MINIONER, DOWNTON ABBEY och BELLE bland månadens DVD och Blu-ray-släpp

 


November innebär godisspökfest, pumpapaj, Black Friday och juluppladdning!

Årets första julfilm kommer ut, Karl-Bertil Jonssons julafton(live action). Liksom Black Friday skräckisen Black Friday med rean från helvetet som ingen verkar överleva. Och årets bästa bus- och godis film med massor av glada, gula små minioner! Som alla små (och stora) fans har längtat efter denna spin-off på familjeklassikern Dumma mej!

Banankontakt med skurkband

Ja, Gru och hans minioner är tillbaka! Nu är det 1970-tal och lille Gru hoppas på att gå med i skurkbandet Vicious Six – med hjälp av sina små trogna minionvänner. Lita på att det blir många roliga kostymer i denna film! (Förslag på snacks till filmen: banana, banana, banana … !)

Mer kostymdrama blir det i en ny biofilm som utspelar sig på Downton Abbey. Allt är större, maffigare, mer påkostat … och mer storslaget än någonsin förr. Filmen må ha underrubriken En ny era … Men visst känner man igen sig. På ett digert, kvalitetssäkrat sätt. Oscarsvinnaren Julian Fellowes kan sina historiska epoker. Vilken han än väljer att skriva om.

Digert smörgåsbord från hela världen

Alla som längtar efter World Cinema har ett digert smörgåsbord att plocka från. Australiensiskt drama som The Flood eller den mysiga franska pastoralen Min sommar i Provence? Njutafilms är riktigt bra på att fylla på filmbuffén med nya rätter från hela världen. Hela tiden.

Spännande och söt animefilm

Alla fans av manga och anime kan mysa med den vackra japanska filmen Belle. TriArt har gjort det till sin mission att hämta hem och översätta många av de bästa animefilmerna.

Det är bara att duka upp gulliga “kawaii” snacks och poppa popcornen, sätta sig tillrätta, och njuta.

Allt detta och en hel del till under november månad!

7

Black Phone
Final Cut
Grandmother
Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton

14

Animals
Black Friday
Dealer
Minioner: Berättelsen om Gru
Min sommar i Provence

15

Jeepers Creepers: Reborn

21

Adventskalendern
Belle
Evolution
Halo
The Moderator
Sissy

28

Arthur, malédiction
Downtoon Abbey: En ny era
Eldjäl
The Flood


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.