fredag 29 mars 2019

SCEN: Danny är tillbaka med en ny supershow - The Run(A)way show!Danny är tillbaka med en ny supershow!

För två år sen sålde han ut både Hamburger Börs i Stockholm och The Theatre i Göteborg i totalt tre säsonger med sin publik- och kritikerhyllade show ”NU”.

Nu är Danny Saucedo tillbaka med The Run(A)way show – en modern popshow med ett helt nytt scenuttryck, som kommer att ha urpremiär på The Theatre i Göteborg den 31 oktober 2019. Det här vill du inte missa!

Om The Run(A)way Show

Äntligen är det dags för fullblods-entertainern Danny att möta publiken igen. Och som han är laddad. Han som ständigt tänjer på både sina musikaliska gränser och sitt uttryck men som också gjort sig känd för att leverera formidabla pophits på löpande band. Danny har helt enkelt blivit synonym med dansgolvseufori och ingenting tyder på att det inte kommer fortsätta så. Tvärtom.

För nu bjuder han in till århundradets party med en unik och nyskapande show där de visuella effekterna är snäppet över tappa hakan-nivå och adjektivet ”episkt” mer relevant än någonsin. Det blir en mix av gamla och nya låtar och med sig har han ett helt gäng av de grymmaste dansarna som hjälper dig att fly vardagen in i festen.

Upplevelsen börjar redan vid middagen, där du får njuta av en sharing dinner med asiatisk touch, som är långt från den traditionella trerättersmenyn med husets vin. Tillsammans med Danny har Krister Dahl - Sveriges enda 4-faldigt belönade OS- och VM Guldmedaljör - skapat en fullfjädrad menyupplevelse av högsta klass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.