fredag 13 juli 2018

SCEN: Miss Li - Vilket Winnerbäck-förband! - i Varberg. Inte Vadstena.

Miss Li på Varbergs fästning, en varm julikväll 2018.

Okej, Winnerbäck kör inte med förband. Han har gästartister. Men Miss Li kallar sig, och sitt band, ändå för förband. Och det är i princip vad de är: ett band som spelar en hel konsert innan huvudkonserten. Miss Li & Co går på klockan 19:00. Winnerbäck & Co går på 21:00. Båda artisterna har sina egna band med sig, och allt ska bytas ut mellan konserterna - intill minsta tejpbit, verkar det som. Den röda kulissen som ser ut som en helröd japansk flagga - rött med röd cirkel på - är bara för Miss Li. Lars Winnerbäck kör med silverkulisser och större djup och storbilds-TV med bildkonst som hör ihop med hans låttexter.

Och Miss Li kommer tillbaka under Winnerbäck-konserten. Klädd helt i svart. Och gör den där duetten som hon SKA göra. Här kan man tala om den perfekta gästartisten. Oh boy!

Pianot är tillbaka .... i Varberg.
Miss Lis piano har förresten hängt med i tio år. Det var med sist hon var i Varberg också. För tio år sedan. Då hon spelade på samma plats. Som förband till Lars Winnerbäck. (Förband igen - hennes ord, inte mina). Pianot har hållit för hennes omilda behandling hela den här tiden!

Röd klänning, rött piano, röd flagga med röd sol på ...
Märks det att Miss Li gillar rött?! 

Miss Li påpekar att hon aldrig någonsin haft en spelning när det är så här varmt! Och visst, det är rekordvärme i Varberg. Små båtar guppar i havet och gratislyssnar. Varbergs fästning är en perfekt arena för sommarkonserter.

These boots were made for singing! (Röda så klart!)
Miss Li erkänner också att hon drömt om att komma till Varberg i hela tio år --- för att be om ursäkt att hon kallade Varberg för Vadstena sist. Åh, Miss Li ... Allt är förlåtet! Men VAR har du varit i tio år? Vilse i Vadstena? Kom tillbaka lite snabbare nästa gång!

Oh boy! She's back! I duett med Winnerbäck! Oh boy, you make us feel like no boy has ever made us feel before!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.