torsdag 26 september 2013

Böcker att må bra av och godis att posta

 
De pratar om böcker att må bra av kändisarna där nere. Vilka är det egentligen? Ja, säg det. Min kikare ligger därhemma.
Må bra av att läsa. Är det vad som är trendigt just nu? Att böcker ska väljas som medicin, att meningen med böcker är att man ska må bra av det? De där framme är i alla fall inte överens om vad man mår bra av, så även i framtiden kommer det att finnas olika typer av böcker. Skönt.
Svenska författare på rumänska. I år var Bokmässans tema Rumänien - där feel-good-litteratur inte är en speciellt framstående genre (om den ens finns). Det var ganska tomt i Rumäniens monter. Men många var intresserade av vilka svenska författare som finns på rumänska. Feel good författaren Camilla Läckberg finns på rumänska ... ;D

Engelskskspråkiga författare som hade boksigneringar i en liten monter. Du får tre författare för priset av två ... Sen är det upp till dig hur du ska knöla ner dem i väskan ...

ÄNTLIGEN! Det är inte ofta man skriver vanliga vykort i dagens e-samhälle. Men när man FICK ett vykort i postens monter förpliktigade detta till vykortsskrivande. Som tur är fanns för-x-alternativ tryckta, så det gick fort.

Och så fick man godis att skicka till en vän. Varför kan man inte få skicka en pocketbok som man köpt på mässan till en vän? Nej, bara godis.
Jag antar att posten inte vill att man av misstag ska skicka något som man kan må dåligt av.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.