torsdag 5 februari 2015

Game of Thrones The Exhibition kommer till Stockholm!

GRATIS ENTRÉ:

HBO NORDIC TAR GAME OF THRONES: THE EXHIBITION TILL STOCKHOLM
Kungsträdgården Stockholm 7 - 11 mars
Nu kommer Westeros till Stockholm - den internationella utställningen GAME OF THRONES®: THE EXHIBITION landar i Kungsträdgården, Stockholm 7 – 11 mars 2015.

HBO®-utställningen tar fansen in i Game of Thrones fantastiska värld genom helt nya installationer.
Det är tredje året i rad som denna hyllade utställning reser runt världen och ger fansen chansen att få uppleva Westeros och berättelsens storslagenhet på nära håll.
Nu har turen kommit till Sverige och Stockholm. Utställningen, som presenteras av HBO Nordic, slår upp portarna den 7 mars i Kungsträdgården - mitt i hjärtat av Stockholm. Utställningen, som är fylld av nya installationer inspirerade av fjärde säsongens platser, karaktärer och relationer, är öppen i fem dagar och inträdet är gratis.
“Vi är oerhört glada att Westeros kommer till Stockholm. Game of Thrones: The Exhibition är en hyllning till alla världens Game of Thrones-fans, ett uppriktigt stort och varmt tack till dem för att de gjort serien till en världssuccé. HBO Nordic är väldigt stolta att kunna presentera fem utställningsdagar – helt gratis – mitt i hjärtat av Stockholm”, säger Hervé Payan, CEO, HBO Nordic.

Game of Thrones: The Exhibition
Kungsträdgården, Stockholm
Lördag 7 mars – onsdag 11 mars

Game of Thrones episka serie om svek och ädelhet, familj och ära, ambitioner och kärlek, död och överlevnad har fångat in fans från hela världen och gjort den till en av de populäraste tv-serierna någonsin.
Årets turné startar i London följt av Stockholm, Tel Aviv, Madrid, Berlin, Amsterdam och Paris. Fler städer kan tillkomma.
Denna ”måste-se”-utställning fokuserar på den fjärde säsongen av serien, med en rad nya installationer samt en kollektion på ca 70 originalobjekt från nyckelscener genom serien och utvalda delar från den kommande femte säsongen.

Nytt för i år är också integrerade, webbaserade stationer inom utställningen som gör det möjligt för besökaren att interagera, placerade inom några av Game of Thrones mest chockerande och omtalade ögonblick. Här skapas personligt och unikt innehåll att delas med vänner via sociala medier. Dessutom kan man för första gången, innan man går in i utställningen, svära sin trohet till och bli medlem av sin favorit bland Game of Thrones-familjerna.


Utställningen i urval:
“Bestig Muren” – upplev virtuell verklighet med 4D Oculus Rift – förra årets mest spännande och hyllade upplevelse är tillbaka på allmän begäran. Här bjuds besökarna på en hisnande resa till toppen av den mytomspunna, över 200 meter höga muren. Oculus Rift virtuella verklighet via headset och hörlurar tar oss med i Black Castles virtuella hiss som ser ut, låter och känns extremt verklig. En oöverträffad och uppslukande Game of Thrones-upplevelse.
Kostymer, rekvisita, rustningar och vapen – de unika arbeten som skapats av olika hantverkare har gett serien sin äkthet redan från första början. Samlingen innehåller en magnifik uppsättning av dräkter, såsom rustningar, klänningar, kappor och smycken, samt White Walkers i naturlig storlek, modelldrakar, massor av vapen såsom svärd, spjut, piskor och dolkar, samt familjernas vapensköldar.
Järntronen – en gyllene chans för fansen att inta och bli fotograferad i den hett eftertraktade tronen.
Game of Thrones – The Exhibition Kungsträdgården Stockholm står öppen i fem dagar 7 – 11 mars och är helt gratis.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.