lördag 10 maj 2014

FILM: Make Your Move!


En modern Romeo och Julia historia
om rivalitet och massor av musik!

"Nobody puts BoA in a corner ..."

 
Make Your Move är en modern Romeo och Julia historia som utspelas i New York, med massor av musik, coola klubbar och ett försonande slut där alla dansar tillsammans. Huvudpersonerna spelas av Derek Hough och BoA. Derek är känd från det amerikanska Let’s Dance. BoA är japans största popstjärna. Och hon kan både dansa och spela trummor --- samtidigt. I filmen har hon en grupp Cobu, tillsammans med andra coola tjejer. Cobu betyder trumma som du dansar, dansa som du trummar.

De båda älskande skiljs åt av att deras båda äldre bröder är ärkefiender som har rivalieserande klubbar. Men en gång i tiden drev de en gemensam klubb … En slymig Wall Street typ sådde ont blod mellan de två, och hans mål är att äga bägge klubbarna. Och den söta BoA …

Men inget står i vägen för sann kärlek och till sist, när de förlorat allt, blir det en ny start med nya framgångar. Och kontrakt. Cobu ska ut på turné – fattas bara annat!

Skaparna till Step Up och Save the Last Dance ligger bakom Make Your Move --- och denna film slår ALLT de tidigare gjort och sopar banan med alla tidigare dansfilmer! Släng er i väggen High School Musical och  Dirty Dancing --- ingen tränger in en tuff japanska i hörnet! 

Den bästa dansfilmen någonsin! 
 
 
Regi: Duane Adler
I huvudrollerna: Derek Hough, BoA, Will Yun Lee,Wesley Jonathan
Izabella Miko, Jefferson Brown, Miki Ishikawa,Rick Gonzalez
Michael Mando, Dan Lauria,Mary Ashton,Rusko,Tiffany Daniels
Allison Holker,Satori Xai Lorenzo
USA, 2013
Nordisk Film
 



 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.