måndag 9 november 2015

FILM: Frost - nu med ännu mera musik!



Snögubben längtar fortfarande till sommaren!
Upplev Frost, hitmusikalen från Walt Disney Animation Studios, som aldrig förr i en ny Sing-along-utgåva!


Följ med optimisten Anna när hon ger sig ut på ett storslaget äventyr – tillsammans med bergsmannen Kristoffer, renen Sven och en snögubbe vid namn Olaf – för att hitta sin syster Elsa, vars iskalla krafter har förlagt hela kungariket i en evig vinter. Denna utgåva innehåller också kortfilmen Frostfeber, nu för första gången på DVD. Det är ren magi – och massvis med underhållning för hela familjen!


Ny kortfilm, mer musik att njuta av ... Elsa är den snällaste "ishäxan" någonsin.


Originalet av H.C. Andersen uppvisade en elak ishäxa som inspirerade C.S. Lewis till sin hemska häxa i Narnia (The Lion, the Witch and the Wardrobe).


Huvudpersonen i Andersens saga är en ung tjej som ska rädda sin bror från ishäxan. I Frost har vi en ung tjej som ska rädda sin syster ... som också råkar VARA ishäxan!


En kul twist på en gammal saga och ja, det är kul med systrar, med dubbla prinsessor (eller en prinsessa och en drottning) och med extra mycket girlpower.


Sedan är ju den stora lilla favoriten snögubben som längtar till sommaren. Sjung med honom och alla de andra i denna sing-along-utgåva!


Hela musiken i Frost är Oscarsbelönad. Dessutom vann Let it go priset för bästa låt.




Regi: Chris Buck / Jennifer Lee
Originaltitel: Frozen
Röster i original: Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff, Josh Gad, Santino Fontana, Ciarán Hinds, Alan Tudyk m.fl.
Walt Disney Studios Home Entertainment

 









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.