torsdag 20 februari 2020

Trädgårdsdesign i praktiken - Allt om trädgård för smarta!


Författare: Dan Rosenholm, Ann-Christin Rosenholm
Titel: Trädgårdsdesign i praktiken
ISBN: 9789113101101
Förlag: Norstedts

Utgivningsdatum: 2020-02-14

Att ha trädgård ska vara mysigt - inte stressigt. Något som Dan Rosenholm fokuserat på gång på gång i sina olika trädgårdshandböcker, här tillsammans med fotografen Ann-Christin Rosenholm.

Trädgårdsdesign i praktiken är en anspråkslös och inspirerande bok, fullmatade med tips och idéer och vackra färgfoton, från trädgårdar i Sverige, Danmark, England ...

Det är lätt att sluka hela boken eller att bläddra fram till de kapitel man är mest intresserad av - om det nu gäller vatten i trädgården eller lättskötta och färggranna rabatter.

Boken är full av sunt förnuft och tips som tål att upprepa gång på gång: hugg inte ner träd, det tar evigheter att få nya träd, ta vara på trädgårdens tak och rogivande skugga, betrakta trädgården inifrån - vad ser du av din trädgård, vad kan du njuta av även när det regnar, även när det snöar ... ?

Trädgården ska vara en mysig boplats, inte ett ställe som kräver en armé av trädgårdsmästare för att hålla fin ... planera därefter, kolla in vilka styrkor som just din plats har att erbjuda, och resultatet blir snabbt över all förväntan!

En bok att rekommendera både för nyblivna och mer erfarna trädgårdsentusiaster --- härliga bilder och härlig entusiasm som smittar av sig! Sedan är det bara att göra sig redo för nya projekt!

Boken är som en hel samling av de bästa artiklarna i Allt om trädgård - massor av tips och hemma-hos-besök för alla smarta trädgårdsodlare som vill lära sig av de bästa!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.