fredag 14 februari 2020

FILM: Husdjurens hemliga liv - vov på er alla djurfans!Regi: Yarrow Cheney / Chris Renaud
Titel: The Secret Life of Pets
Röster original: Lake Bell, Louis C.K., Kevin Hart etc.
Land: USA, 2016
Universal Sony Pictures Home Entertainment


Happy Valentine's Day alla hundar och hundälskare!

Och alla katter, kaniner, fåglar och andra älskade djur!

Två hundar såg med oss på den här filmen och de gav båda två tummen upp - eller tassen upp! Gidget är skitsnygg, Max är charmig och alla hundar vill ju sjunga med i korv-numret där de kör en Grease-klassiker ... (Korvar stoppade med Grease ... vitsigt!)
Nu till filmen ...
Favorithusdjuret Maxs liv vänds upp och ner när hans ägare Katie kommer hem med en ny hund - Duke. Ska Max plötsligt ha en brorsa och behöva dela med sig av allt?
Men när de båda hundarna hamnar på gatan UTAN halsband (Lady och Lufsen scenario ... så antar att Max är Lady här? Duke ser ut som en Lufsen i alla fall) måste de fly från hundfångare ... Om Duke fångas kommer han att avlivas, för det var sista chansen för honom när Katie tog hem honom ...
Dessutom träffar de på kaninen Snöboll som bygger en armé av övergivna husdjur och planen är att hämnas på alla husdjur och deras ägare. Mot alla odds blir Snöboll och Max vänner för att rädda Duke och andra djur från att avlivas ...
Samtidigt är Gidget på jakt efter sin älskade Max, och hon bygger upp sin egen armé av lojala husdjur ... Med mottot: rädda Max!
Det här är en familjefilm av teamet bakom Dumma mig 1 & 2 & 3 och Minionerna.

En charmig film om härliga hundar (vem gillar inte hundar?) och några andra djur, en kaxig katt, en undulat och ett vilset marsvin. Max och Duke jagas av ormar och krokodiler och andra djur i Snöbolls armé och det finns gott om biljakter (Snöboll kan också köra bil!) och även en jättestor "final fight" scen på en bro. Precis som i så många andra actionfilmer. Alla ska de stå och slåss på en bro! Superhjältar, superskurkar, mutanter, spioner, Tom Cruise ... och nu alltså även animerade husdjur. Det finns också tunnlar under staden. Det finns alltid tunnlar under staden!
Men allra bäst är husdjuren på hemmaplan. De har precis så kul som vi tror, när de är oövervakade ... Och den där tårtan du sparat? Katten åt den!

Massor av extramaterial - bland annat djurfakta med Kevin Hart, en vit kanin & Co!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar