måndag 5 november 2018

FILM: Scooby-Doo! and the Gourmet Ghost - Mums-mums för mysteriegänget!

Regi: Doug Murphy
Titel: Scooby-Doo! and the Gourmet Ghost
Röster: Matthew Lillard, Frank Welker, Grey Griffin, Kate Micucci, Bobby Flay, Giada De Laurentiis,
Marcus Samuelsson m.fl.
USA, 2018
Warner Bros.

Scooby-Doo! and the Gourmet Ghost innehåller ingredienserna mat och mysterium. Inte så konstigt, med tanke på hur det brukar vara när Mysteriegänget håller igång!

Den här gången löser de ett mysterium som har med det amerikanska inbördeskriget att göra, samtidigt som de lagar - och äter! - en massa god mat.

Kul att notera: många kändiskockar spelar sig själva i det här avsnittet! Alltså: de har blivit tecknade seriefigurer och gör rösterna till sina seriefigurer i originalversionen. (I den svenska versionen är det så klart svenska röster).

Man blir riktigt, riktigt hungrig av det här avsnittet av Scooby-Doo!

Det här är den 31:a Scooby-Doo filmen i den nya serien.

Det bästa är fortfarande den film som handlar om ett Western-mysterium. Man kan ana att teamet bakom serien försöker lära ungarna lite om amerikansk historia och att bli patrioter på köpet ... Men det här avsnittet är lite väl "skriva på näsan" när det gäller det uppdraget.

Synd också att det ska vara med så många tekniska grejor nu för tiden. Som en fantastisk matlagningsrobot som man kan programmera till allt --- inklusive till att fånga spöket! Jaha, varför gjorde man inte det i början då? Och om roboten kan göra allt --- varför ska då människorna gå en matlagningskurs? Det är ju ändå ätandet som är det roliga för Scooby & Co!

BG

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar